Wilt u tipberichten ontvangen voor vrijkomende woningen?

Wilt u tipberichten ontvangen voor vrijkomende woningen?

Bent u woningzoekende bij Bergopwaarts? Dan kunt u via inloggen.bergopwaarts.nl één of meerdere zoekprofielen aanmaken. U ontvangt dan per e-mail bericht van nieuw huuraanbod dat aan uw woonwensen voldoet.

Waar stelt u uw zoekprofiel in?

Hiervoor logt u in op inloggen.bergopwaarts.nl met uw eigen inlognaam en wachtwoord. In de linker menubalk vindt u onder ‘Mijn gegevens’ en ‘Mijn inschrijving’ ‘Mijn zoekprofielen’.

U kunt maximaal 5 zoekopdrachten vastleggen waarin u uw woonwensen vastlegt zoals uw voorkeur voor een woningtype, huurprijs, aantal slaapkamers of voorkeur voor plaats of wijk. Deze zoekprofielen kunt u ook altijd aanpassen wanneer u dat wilt.

Wanneer krijgt u tipberichten?

Bergopwaarts adverteert nieuw aanbod huur op donderdagochtend. Wanneer er in het woningaanbod op Bergopwaarts.nl een advertentie wordt gepubliceerd die aan uw opgegeven woonwensen voldoet, ontvangt u aan het begin van de avond per e-mail bericht met een link om de advertentie te bekijken en eventueel te reageren.

Voorwaarden bij woningtoewijzing

In de woningadvertentie kunnen aanvullende voorwaarden voor woningtoewijzing gesteld worden. Bij het verzenden van de tipberichten wordt niet gecontroleerd of u aan deze voorwaarden voldoet. U ontvangt een link naar elke woning die aan de woonwensen in uw zoekprofiel voldoet. U kunt op elke woning in het woningaanbod reageren. U loot alleen mee voor de betreffende woning op het moment dat u reageert en aan de voorwaarden bij het woningaanbod voldoet. Klik hier om meer te lezen over voorwaarden bij woningtoewijzing.

Zoekt u een woning in Helmond?

Schrijf u dan in op wooniezie.nl. Wooniezie verstuurt ook tipberichten voor vrijkomende woningen.