Nieuwbouwprojecten

Op zoek naar nieuwbouw? U vindt hier informatie en al het nieuws over de nieuwbouwprojecten van Bergopwaarts. 

woningen 2.jpg (1)

Wij gaan aan de Haspelweg in Deurne, naast het bestaande hoofdgebouw ‘De Uitkomst’, nieuwe huurwoningen bouwen. In het nieuwe plan komen in totaal 11 starterswoningen, 24 appartementen en 36 levensloopbestendige huurwoningen. De planning is dat begin 2022 de nieuwe woningen er staan. Op het moment dat er meer informatie bekend is over deze nieuwbouw kunt u dit lezen op de website www.haspelweg.nl.

www.haspelweg.nl
STP5-2_HaspelwegenChristinaplantsoen_V03.jpg (1)

De woningen aan het Christinaplantsoen in Deurne zijn eind 2020 gesloopt. Een nieuwbouwplan is in ontwikkeling. In het nieuwe plan komen 26 nieuwe levensloopbestendige huurwoningen. Er wordt een ruime groene binnenruimte gemaakt, die het gevoel geeft van een 'Dorpse Brink'. De planning is dat eind 2021 de nieuwe woningen er staan.

www.christinaplantsoen.nl
eeuwsels-fase2.png

Naast het gebouw 'Noorderlicht' in Helmond zijn wij gestart met de bouw van een nieuw appartementengebouw met 115 appartementen. Eind 2021 verwachten we dat het gebouw klaar is. De appartementen komen in 2021 in het woningaanbod van Wooniezie. Dit wordt van te voren bekend gemaakt via de website, nieuwsbrief en Facebook.

www.eeuwsels.nl
2036_200113_Kruisstraat_Deurne_Impressie_A01.jpg

Op tet terrein van de voormalige huishoudschool in Deurne waar de gymzalen hebben gestaan komen 53 nieuwe energiezuinige sociale huurappartementen, liggend in een mooie parkachtige omgeving van het Sancta Maria. Het plan is ontwikkeld door Groupcare. De architect van het plan is Loods Architecten uit Aarle-Rixtel. Woningbouwvereniging Bergopwaarts wordt eigenaar van de huurwoningen. Lees meer over dit project op de projectwebsite:

www.hurenaandekruisstraat.nl