Nieuwbouwprojecten

Op zoek naar nieuwbouw? U vindt hier informatie en al het nieuws over de nieuwbouwprojecten van Bergopwaarts. Wilt u op de hoogte blijven van een specifiek project? U kunt uw e-mailadres aan ons doorgeven via het aanmeldformulier voor de nieuwsbrief van het specifieke project. Wij sturen u dan een e-mail op het moment dat er nieuws is over het project.  

Europastraat

In twee fases worden 95 nieuwe woningen voor jong en oud gebouwd. De eerste fase betreft de 37 huurappartementen gelegen aan de rotonde (hoek Molenstraat/Europastraat) en het naastgelegen blok met 8 beneden- en 8 bovenwoningen (aan de Europastraat). In fase 2 worden 42 woningen gebouwd (36 huurappartementen en 6 koop patiowoningen). Meer informatie over dit project is te vinden op de projectwebsite: www.europastraat.nl

Website project Europastraat
app-met-punt-molenstraat.jpg

In plan Het Klavier worden 22 huurappartementen gebouwd die geschikt zijn voor jong en oud.

Website huurappartementen Het Klavier
Zandbosweg

Aan de rand van het centrum van Deurne wil Bergopwaarts een appartementengebouw met 11 appartementen en 8 beneden- en 8 bovenwoningen realiseren. Het zijn allen nieuwbouw sociale huurwoningen.

Website project Zandbosweg
Kruisstraat

Bergopwaarts heeft een plan gemaakt voor de voormalige Huishoudschool aan de Kruisstraat in Deurne. De nieuwbouw van de 50 levensloopbestendige sociale huurappartementen is bestemd voor jong en oud maar zeker geschikt voor senioren met een toenemende zorgvraag. De circa 34 koopappartementen komen in de bestaande gebouwen van de voormalige Huishoudschool en zijn bestemd voor starters.

Lees verder
woning futurum.jpg

Aan de Ligthartstraat (nr. 5) in Deurne hebben wij een duurzame woning gerealiseerd met toepassing van de allernieuwste technische snufjes die ervoor zorgen dat de bewoners comfortabel kunnen wonen. In deze woning zijn er nauwelijks of zelfs geen energielasten meer!

Lees verder
project martinetstraat.jpg

Het gebouw aan de Martinetstraat 1 in het centrum Deurne gaan wij herontwikkelen. Wij hebben plannen gemaakt om het gebouw om te vormen tot 22 sociale huurappartementen. De appartementen zijn geschikt voor één- en tweepersoonshuishoudens en dan met name voor starters.

Website project Martinetstraat