Nieuwbouwprojecten

Op zoek naar nieuwbouw? U vindt hier informatie en al het nieuws over de nieuwbouwprojecten van Bergopwaarts. Wilt u op de hoogte blijven van een specifiek project? U kunt uw e-mailadres aan ons doorgeven via het aanmeldformulier voor de nieuwsbrief van het specifieke project. Wij sturen u dan een e-mail op het moment dat er nieuws is over het project.  

Kruisstraat

Bergopwaarts heeft een plan gemaakt voor de voormalige Huishoudschool aan de Kruisstraat in Deurne. De nieuwbouw van de 50 levensloopbestendige sociale huurappartementen is bestemd voor jong en oud maar zeker geschikt voor senioren met een toenemende zorgvraag. De circa 34 koopappartementen komen in de bestaande gebouwen van de voormalige Huishoudschool en zijn bestemd voor starters.

Lees verder
Noorderlicht.jpg (1)
Eeuwsels Helmond

Er zijn plannen om naast gebouw Noorderlicht in Helmond nog een appartementengebouw te bouwen. Op dit moment bevinden deze plannen zich in de voorbereidende fase. Op het moment dat meer bekend is over deze nieuwbouw kunt u dit lezen op onze website.

lmf_20171113_zandbosweg_010.jpg
Haspelweg Deurne

Er zijn plannen om aan de Haspelweg in Deurne, naast het bestaande hoofdgebouw ‘De Uitkomst’, nieuwe huurwoningen te bouwen. Op dit moment bevinden deze plannen zich in de voorbereidende fase. Op het moment dat meer bekend is over deze nieuwbouw kunt u dit lezen op onze website.

lmf_20180305_zandbosweg_013.jpg
Loverbosch Asten

Er zijn plannen om in de nieuwe wijk ‘Loverbosch’ in Asten nieuwe huurwoningen te bouwen. Op dit moment bevinden deze plannen zich in de voorbereidende fase. Op het moment dat meer bekend is over deze nieuwbouw kunt u dit lezen op onze website.

lmf_20180305_klavier_007.jpg
Ceresstraat Asten

Er zijn plannen om aan de Ceresstraat in Asten nieuwe huurwoningen te bouwen. Op dit moment bevinden deze plannen zich in de voorbereidende fase. Op het moment dat meer bekend is over deze nieuwbouw kunt u dit lezen op onze website.