Nieuwbouwprojecten

Op zoek naar een nieuwbouwwoning? U vindt hier informatie en al het nieuws over de nieuwbouwprojecten van Bergopwaarts. 

3.png
Prins Bernhardstraat, Asten

21 december 2023

Er komen twaalf duurzame huurappartementen in het hart van Asten, gelegen aan de Prins Bernhardstraat. Het project doen wij samen met M3 Capital uit Son en Breugel. Het appartementengebouw telt drie bouwlagen en heeft twee trappenhuizen, allebei met een eigen ingang. Elk trappenhuis leidt naar zes huurappartementen. Het ene trappenhuis geeft toegang tot zes sociale huurappartementen voor Bergopwaarts. Het andere trappenhuis leidt naar zes middenhuur appartementen, beheerd door M3 Capital. De bouw wordt uitgevoerd door Houta Bouw uit Geldrop.

Lees verder
A_12 - Foto.jpg
Sint Jozefpark, Deurne

06 december 2022

We hebben plannen om in de wijk Sint Jozefparochie in Deurne, op de hoek van het Sint Jozefpark en de Beukenstraat, 53 sociale huurappartementen met 1 slaapkamer te bouwen. Op dit moment bevindt het plan zich in de verkennings- en voorbereidingsfase. Voordat wij het plan concreet maken, gaan wij het gesprek aan met betrokken partijen en omwonenden. Zodra de procedures zijn doorlopen, starten we met de bouw. Meer informatie over deze nieuwbouw kunt u lezen op de website www.sint-jozefpark.nl

Lees meer
SMO den Herd-3.jpg
Huize d'n Herd, Helmond

02 augustus 2022

Iedereen heeft een verhaal dat de moeite waard is. Ook iemand die op straat terecht is gekomen. Of tijdelijk hulp nodig heeft. Wij, SMO en Bergopwaarts, gaan samen een nieuwe plek bieden aan mensen met zo'n verhaal. Huize d’n Herd in Helmond is gesloopt en op dezelfde plek gaan we een nieuw thuis bouwen. Een gebouw dat past in de wijk en voldoet aan de eisen voor de opvang van dak- en thuislozen in deze tijd.

www.huizednherd.nl