Nieuwbouwprojecten

Op zoek naar nieuwbouw? U vindt hier informatie en al het nieuws over de nieuwbouwprojecten van Bergopwaarts. 

Kruisstraat

Bergopwaarts heeft een plan gemaakt voor de voormalige Huishoudschool aan de Kruisstraat in Deurne. De nieuwbouw van de circa 50 levensloopbestendige sociale huurappartementen is bestemd voor jong en oud maar zeker geschikt voor senioren met een toenemende zorgvraag. De circa 34 koopappartementen komen in de bestaande gebouwen van de voormalige Huishoudschool en zijn bestemd voor starters.

Lees verder
lmf_20171113_zandbosweg_010.jpg
Haspelweg Deurne

Er zijn plannen om aan de Haspelweg in Deurne, naast het bestaande hoofdgebouw ‘De Uitkomst’, nieuwe huurwoningen te bouwen. Op dit moment bevinden deze plannen zich in de voorbereidende fase. Op het moment dat meer bekend is over deze nieuwbouw kunt u dit lezen op onze website.

lmf_20180305_klavier_007.jpg

Er zijn plannen om aan de Ceresstraat in Asten nieuwe sociale huurwoningen te bouwen. Het plan bestaat uit 12 energiezuinige gezinswoningen. Op dit moment bevinden deze plannen zich in de voorbereidende fase. Naar verwachting start de bouw begin 2020. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Lees verder
LMF_20151202_Ceresstraat_Asten_002.jpg
Christinaplantsoen Deurne

Er zijn plannen om de huidige woningen aan het Christinaplantsoen in Deurne te slopen en op de locatie 26 nieuwe huurwoningen te bouwen. Met het oog op verduurzaming van onze woningen en de technische staat van de huidige woningen gaan we de woningen slopen. Slopen heeft veel impact. Op dit moment vinden gesprekken plaats met de huidige bewoners. Naar verwachting start de sloop in het voorjaar van 2020. Een nieuwbouwplan is in ontwikkeling en de planning is dat eind 2021 de nieuwe woningen hier verrijzen.

loverbosch voorgevel.PNG

In de nieuwe wijk ‘Loverbosch’ in Asten gaan wij nieuwe huurwoningen bouwen. Het plan bestaat uit 41 duurzame sociale huurwoningen: 17 gezinswoningen en 24 woningen met slaapvoorziening op de begane grond. Op dit moment bevinden deze plannen zich in de voorbereidende fase. Naar verwachting start de bouw begin 2020. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

www.hureninloverbosch.nl
eeuwsels-fase2.png

Er zijn plannen om naast gebouw Noorderlicht in Helmond nog een appartementengebouw te bouwen. Op dit moment bevinden deze plannen zich in de voorbereidende fase. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen via onze nieuwsbrief.

www.eeuwsels.nl