Nieuwbouwprojecten

Op zoek naar nieuwbouw? U vindt hier informatie en al het nieuws over de nieuwbouwprojecten van Bergopwaarts. Wilt u op de hoogte blijven van een specifiek project? U kunt uw e-mailadres aan ons doorgeven via het aanmeldformulier voor de nieuwsbrief van het specifieke project. Wij sturen u dan een e-mail op het moment dat er nieuws is over het project.  

Europastraat

In twee fases worden 95 nieuwe woningen voor jong en oud gebouwd. De eerste fase betreft de 37 huurappartementen gelegen aan de rotonde (hoek Molenstraat/Europastraat) en het naastgelegen blok met 8 beneden- en 8 bovenwoningen (aan de Europastraat). In fase 2 worden 42 woningen gebouwd (36 huurappartementen en 6 koop patiowoningen). Meer informatie over dit project is te vinden op de projectwebsite: www.europastraat.nl

Website project Europastraat
app-met-punt-molenstraat.jpg

In plan Het Klavier worden 22 huurappartementen gebouwd die geschikt zijn voor jong en oud.

Website huurappartementen Het Klavier
Zandbosweg

Aan de rand van het centrum van Deurne wil Bergopwaarts een appartementengebouw met 11 appartementen en 8 beneden- en 8 bovenwoningen realiseren. Het zijn allen nieuwbouw sociale huurwoningen.

Website project Zandbosweg
Kruisstraat

Bergopwaarts heeft een plan gemaakt voor de voormalige Huishoudschool aan de Kruisstraat in Deurne. De nieuwbouw van de 50 levensloopbestendige sociale huurappartementen is bestemd voor jong en oud maar zeker geschikt voor senioren met een toenemende zorgvraag. De circa 34 koopappartementen komen in de bestaande gebouwen van de voormalige Huishoudschool en zijn bestemd voor starters.

Lees verder
project martinetstraat.jpg

Het gebouw aan de Martinetstraat 1 in het centrum Deurne gaan wij herontwikkelen. Wij hebben plannen gemaakt om het gebouw om te vormen tot 22 sociale huurappartementen. De appartementen zijn geschikt voor één- en tweepersoonshuishoudens en dan met name voor starters.

Website project Martinetstraat
Lienderweg-Asten.jpg

In mei 2018 zijn wij gestart met de bouw van vijf rijwoningen in Asten. Het zijn allen sociale huurwoningen. De woningen komen op de hoek Lienderweg – Asterstraat vlakbij de basisschool Het Talent. Het zijn energieneutrale en gasloze woningen. De energie wordt opgewekt door zonne-energie. Wij kiezen hierbij voor duurzame en milieubewuste bouwmaterialen en –technieken. De planning is dat de woningen eind 2018 gereed zijn.

www.duurzaamwonenlienderweg.nl