Nieuwbouwprojecten

Op zoek naar een nieuwbouwwoning? U vindt hier informatie en al het nieuws over de nieuwbouwprojecten van Bergopwaarts. 

SMO den Herd-3.jpg
Huize d'n Herd, Helmond

02 augustus 2022

Iedereen heeft een verhaal dat de moeite waard is. Ook iemand die op straat terecht is gekomen. Of tijdelijk hulp nodig heeft. Wij, SMO en Bergopwaarts, gaan samen een nieuwe plek bieden aan mensen met zo'n verhaal. We gaan Huize d’n Herd in Helmond slopen en op dezelfde plek een nieuw thuis bouwen. Een gebouw dat past in de wijk en voldoet aan de eisen voor de opvang van dak- en thuislozen in deze tijd.

www.huizednherd.nl
woningen 2.jpg (1)

Aan de Haspelweg in Deurne, naast het bestaande hoofdgebouw ‘De Uitkomst’, staan 71 nieuwe sociale huurwoningen: 11 kleine gezinswoningen, 24 beneden/bovenwoningen en 36 levensloopbestendige huurwoningen. In juli 2022 zijn alle sleutels overgedragen aan de nieuwe bewoners. Meer informatie over deze nieuwbouw kunt u lezen op de website www.haspelweg.nl.

www.haspelweg.nl
STP5-2_HaspelwegenChristinaplantsoen_V03.jpg (1)

De woningen aan het Christinaplantsoen in Deurne zijn eind 2020 gesloopt. Het Christinaplantsoen is een mooie groene locatie waar voorheen de woningen in een soort hofje stonden. Inmiddels staan er 26 nieuwe levensloopbestendige huurwoningen met een ruime groene binnenruimte. In juli 2022 zijn alle sleutels overgedragen aan de nieuwe bewoners. Meer informatie over deze nieuwbouw kunt u lezen op de website www.christinaplantsoen.nl.

www.christinaplantsoen.nl