Nieuwbouwprojecten

Op zoek naar een nieuwbouwwoning? U vindt hier informatie en al het nieuws over de nieuwbouwprojecten van Bergopwaarts. 

woningen 2.jpg (1)

Wij bouwen aan de Haspelweg in Deurne, naast het bestaande hoofdgebouw ‘De Uitkomst’, nieuwe sociale huurwoningen. In het nieuwe plan komen in totaal 11 kleine gezinswoningen, 24 beneden/bovenwoningen en 36 levensloopbestendige huurwoningen. De planning is dat in het tweede kwartaal van 2022 de nieuwe woningen er staan. Op het moment dat er meer informatie bekend is over deze nieuwbouw kunt u dit lezen op de website www.haspelweg.nl.

www.haspelweg.nl
STP5-2_HaspelwegenChristinaplantsoen_V03.jpg (1)

De woningen aan het Christinaplantsoen in Deurne zijn eind 2020 gesloopt. Het Christinaplantsoen is een mooie groene locatie waar voorheen de woningen in een soort hofje stonden. In het nieuwe plan komen 26 nieuwe levensloopbestendige huurwoningen. Er wordt een ruime groene binnenruimte gemaakt, die het gevoel geeft van een 'Dorpse Brink'. De planning is dat in het voorjaar van 2022 de nieuwe woningen er staan. Op het moment dat er meer informatie bekend is over deze nieuwbouw kunt u dit lezen op de website www.christinaplantsoen.nl.

www.christinaplantsoen.nl
LMF_Molenstraat website.jpg (1)

Aan de Molenstraat in Deurne, waar voorheen 'Thuishuis De Zevensprong' zat, komen elf kleine studio's. Eerder woonden hier zeven alleenstaande ouderen samen onder één dak. Deze kleinschalige woonvorm, ondersteunt door Stichting Thuishuis, bleek uiteindelijk niet haalbaar voor deze locatie. Met de nieuwe studio's komen we tegemoet aan de grote vraag naar kleine huurappartementen in gemeente Deurne.

Lees verder