Nieuwbouwprojecten

Op zoek naar nieuwbouw? U vindt hier informatie en al het nieuws over de nieuwbouwprojecten van Bergopwaarts. 

lmf_20171113_zandbosweg_010.jpg
Haspelweg Deurne

Er zijn plannen om aan de Haspelweg in Deurne, naast het bestaande hoofdgebouw ‘De Uitkomst’, nieuwe huurwoningen te bouwen. Op dit moment bevinden deze plannen zich in de voorbereidende fase. Op het moment dat meer bekend is over deze nieuwbouw kunt u dit lezen op onze website.

LMF_20151202_Ceresstraat_Asten_002.jpg
Christinaplantsoen Deurne

Er zijn plannen om de huidige woningen aan het Christinaplantsoen in Deurne te slopen en op de locatie 26 nieuwe huurwoningen te bouwen. Met het oog op verduurzaming van onze woningen en de technische staat van de huidige woningen gaan we de woningen slopen. Slopen heeft veel impact. Op dit moment vinden gesprekken plaats met de huidige bewoners. Naar verwachting start de sloop in 2020. Een nieuwbouwplan is in ontwikkeling en de planning is dat eind 2021 de nieuwe woningen hier verrijzen.

loverbosch voorgevel.PNG

In de nieuwe wijk ‘Loverbosch’ in Asten komen 41 duurzame huurwoningen: 17 gezinswoningen en 24 woningen met slaapvoorziening op de begane grond. De eerste woningen zijn in september 2020 opgeleverd. Meer informatie vindt u op www.hureninloverbosch.nl.

www.hureninloverbosch.nl
eeuwsels-fase2.png

Naast het gebouw 'Noorderlicht' in Helmond zijn wij gestart met de bouw van een nieuw appartementengebouw met 115 appartementen. Eind 2021 verwachten we dat het gebouw klaar is. De appartementen komen in 2021 in het woningaanbod van Wooniezie. Dit wordt van te voren bekend gemaakt via de website, nieuwsbrief en Facebook.

www.eeuwsels.nl
2036_200113_Kruisstraat_Deurne_Impressie_A01.jpg

Op tet terrein van de voormalige huishoudschool in Deurne waar de gymzalen hebben gestaan komen 53 nieuwe energiezuinige sociale huurappartementen, liggend in een mooie parkachtige omgeving van het Sancta Maria. Het plan is ontwikkeld door Groupcare. De architect van het plan is Loods Architecten uit Aarle-Rixtel. Woningbouwvereniging Bergopwaarts wordt eigenaar van de huurwoningen. Lees meer over dit project op de projectwebsite:

www.hurenaandekruisstraat.nl
Impressie zuid west.JPG

Wij zijn gestart met de bouw van 12 duurzame eengezinswoningen in Asten. Het zijn huurwoningen in de sociale sector. De woningen komen te liggen aan de Ceresstraat, vlakbij de Lienderweg. Naar verwachting worden de woningen eind 2020 opgeleverd.

Website project Ceresstraat