Nieuwbouwprojecten

Op zoek naar een nieuwbouwwoning? U vindt hier informatie en al het nieuws over de nieuwbouwprojecten van Bergopwaarts. 

woningen 2.jpg (1)

Wij gaan aan de Haspelweg in Deurne, naast het bestaande hoofdgebouw ‘De Uitkomst’, nieuwe huurwoningen bouwen. In het nieuwe plan komen in totaal 11 starterswoningen, 24 appartementen en 36 levensloopbestendige huurwoningen. De planning is dat begin 2022 de nieuwe woningen er staan. Op het moment dat er meer informatie bekend is over deze nieuwbouw kunt u dit lezen op de website www.haspelweg.nl.

www.haspelweg.nl
STP5-2_HaspelwegenChristinaplantsoen_V03.jpg (1)

De woningen aan het Christinaplantsoen in Deurne zijn eind 2020 gesloopt. Een nieuwbouwplan is in ontwikkeling. In het nieuwe plan komen 26 nieuwe levensloopbestendige huurwoningen. Er wordt een ruime groene binnenruimte gemaakt, die het gevoel geeft van een 'Dorpse Brink'. De planning is dat begin 2022 de nieuwe woningen er staan.

www.christinaplantsoen.nl
eeuwsels-fase2.png

Naast het gebouw 'Noorderlicht' in Helmond zijn wij gestart met de bouw van een nieuw appartementengebouw met 115 appartementen. Eind 2021 verwachten we dat het gebouw klaar is. De appartementen komen in 2021 in het woningaanbod van Wooniezie. Dit wordt van te voren bekend gemaakt via de website, nieuwsbrief en Facebook.

www.eeuwsels.nl
ANBI.jpg

Iedereen heeft een verhaal dat de moeite waard is. Ook iemand die op straat terecht is gekomen. Of tijdelijk hulp nodig heeft. Wij, SMO en Bergopwaarts, gaan samen een nieuwe plek bieden aan mensen met zo'n verhaal. We gaan Huize d’n Herd in Helmond slopen en op dezelfde plek een nieuw thuis bouwen. Een gebouw dat past in de wijk en voldoet aan de eisen voor de opvang van dak- en thuislozen in deze tijd.

www.huizednherd.nl