Nieuws

Kerstgroet_tanja.jpg

De afsluiting van 2017 staat voor de deur. Ik kijk terug op een dynamisch jaar. In 2018 zet ik die koers graag samen met u voort. Ik wens alle huurders, woningzoekenden, belanghebbenden en relaties fijne feestdagen en mooie momenten in 2018.

Lees verder
kookboek.jpg

Mail uw oplossing van de rebus en maak kans op een van de kookboeken 'Een hele dag lekker en gezond eten voor € 5,-'.

Lees verder
zonnepanelen-35won.jpg

Bij 35 woningen aan de rand van het centrum van Deurne hebben we het asbesthoudende dakbeschot verwijderd en geïsoleerde dakplaten en nieuwe dakpannen aangebracht. Tot slot zijn er ook nog eens 15 zonnepanelen per woning geïnstalleerd.

Lees verder
vrouw-aan-tafel-met-laptop.jpg

Op onze website kunt u heel eenvoudig van alles zelf regelen. Vanaf eind januari hebben de pagina’s voor woningaanbod, inloggen en reparatieverzoek een nieuw jasje.

Lees verder
Esther-Arts.jpg

Sinds 1 januari 2017 heeft iedere gemeente een eigen gebiedsteam voor zorg en ondersteuning. In Asten is dat team gevormd binnen Steunpunt Guido Asten, in Helmond is er de dienst Zorg en ondersteuning en in Deurne is Zorg in Deurne opgericht.

Lees verder
Logo_Ikdoemee_web (1).jpg

Volgend jaar, van 16 april tot en met 3 mei 2018, houden wij nieuwe verkiezingen voor de Ledenraad. Voor deze Ledenraadverkiezing zoeken wij kandidaten. Bent u huurder van Bergopwaarts? Doe mee en stel uzelf kandidaat!

Lees meer over de verkiezingen
europastraat-nieuwehuurders.jpg

Het heeft een tijd geduurd, maar eindelijk staat er nu een mooi woongebouw op het terrein dat jarenlang braak lag op de hoek van de Europastraat en Molenstraat in Deurne. In twee fases komen hier in totaal 95 nieuwe woningen voor jong en oud.

Lees verder
Factsheet Bergopwaarts.jpg

Huurders zijn tevredener over de dienstverlening van woningcorporaties. Dit blijkt uit de Aedes-benchmark, die 250.000 huurders vroeg naar hun mening. Wij hebben op alle prestatievelden een heel mooi resultaat!

Lees verder
startbouwhetklavier.jpg

Nieuwsbrief 2 - november 2017. Samen met gemeente Laarbeek, het Dorpsplatform van Aarle-Rixtel, Adriaans Bouwgroep en andere betrokkenen, hebben wij op woensdag 22 november symbolisch het startsein gegeven voor de bouw van 22 sociale huurappartementen in Het Klavier in Aarle-Rixtel.

Lees verder
Sleutel.jpg

De eerste fase van de nieuwbouw aan de Europastraat is klaar. Op maandag 20 november 2017 zijn wij, samen met betrokkenen waaronder ook omwonenden en nieuwe huurders, feestelijk gestart met de oplevering van de eerste nieuwe huurwoningen aan de Europastraat in Deurne.

Lees verder
Zandbosweg

Het is even stil geweest rondom de nieuwbouwplannen aan de Zandbosweg, maar achter de schermen is hard gewerkt aan het nieuwe plan. En nu is het zover! Wij zijn gestart met het bouwrijp maken van de grond waarop de nieuwe huurwoningen gaan komen. De bouw wordt uitgevoerd door BurgtBouw BV uit Deurne.

Lees meer op de projectwebsite
huisnummer_najaar17_artikelHesterVosmeer.jpg
0-op-de-meter-woning

02 november 2017

Lees de ervaringen van Hester Vosmeer, de bewoonster van Futurum, over het wonen in een 0-op-de-meter-woning op de projectpagina van Woning Futurum.

Projectpagina Futurum
logo-wonen-met-gemak.png
Langer thuis blijven wonen

29 september 2017

Wonen met gemak: Wilt u zo lang mogelijk comfortabel en met plezier in uw woning blijven wonen? Dan is het altijd goed alvast eens na te gaan of uw woning daarvoor geschikt is. Vaak kunt u met kleine aanpassingen al veel bereiken. Denk aan een extra trapleuning of een beugel op het toilet of in de douche.

Lees verder
tanja-interview-siris.gif

Ter kennismaking heeft Omroep Siris op 21 september 2017 een interview gehouden met onze nieuwe directeur Tanja Liebers. Tanja vertelt over zichzelf, over haar benoeming als directeur én kijkt vooruit naar de plannen die Bergopwaarts op de rol heeft staan voor de komende jaren.

Lees verder
avondje-uit-web.jpg
Avondje uit? Korting!

21 september 2017

Muziek, toneel, een kindervoorstelling of cabaret? Een musical of dans? Het cultuurcentrum Deurne heeft een gevarieerd programma voor dit nieuwe seizoen samengesteld. En het mooie is: als huurder van Bergopwaarts kunt u gebruik maken van 30% korting op kaarten!

Lees verder
Repair-cafe-foto-w.jpg

Heeft u nog spullen die het niet meer doen? De kans is groot dat de vrijwilligers van het Repair Café Asten & Someren ze nieuw leven in kunnen blazen. Het proberen waard en nog gezellig ook! Broodroosters, lampjes, föhns, fietsen, speelgoed, servies ... alles wat te vervoeren is en het niet meer doet, is welkom.

Lees verder
app-met-punt-molenstraat.jpg

Het Klavier is een rustig woongebied in het mooie dorp -Aarle-Rixtel. Samen met Adriaans Projectontwikkeling hebben wij op deze locatie aan de Molenstraat al prachtige dorpse koopwoningen gebouwd en nu gaan we aan de slag met de bouw van huurappartementen. Uit onderzoek blijkt dat hieraan grote behoefte is in Aarle-Rixtel.

Lees verder
sleutel.jpg

Vanaf 1 juni 2017 hebben huurders van Bergopwaarts voorrang op een Bergopwaarts koopwoning. Onze verkoopwoningen gaan dus niet meer direct de vrije markt op. Als huurder krijgt u als eerste de kans om een woning van Bergopwaarts te kopen.

Lees verder
wooniezie.jpg

Op zoek naar een huurwoning in Helmond? LET OP: met ingang van 1 juni 2017 worden alle woningen van Bergopwaarts in Helmond alléén via Wooniezie aangeboden.

Lees verder
Wat maakten we waar in 2016
Wat maakten we waar in 2016

12 januari 2017

In 2016 hebben we hard gewerkt om onze dienstverlening nog beter af te stemmen op de wensen van onze huurders. Ook hebben we veel aandacht besteed aan onderhoud en samenwerkings- en leefbaarheidsprojecten. De toestroom van vluchtelingen en de versnelde huisvesting van vergunninghouders heeft onverwachts een grote rol gespeeld.

Lees verder
verhuizen
Reageert u op woningaanbod?

03 januari 2017

Voorkom teleurstellingen! Belangrijk is dat uw inschrijving altijd actueel is. Is dit niet het geval, dan maakt u mogelijk geen kans op een woning. Controleer daarom uw inschrijving goed! Kijk hiervoor uw contactgegevens, gezins­samen­stelling, woonsituatie en inkomen na via inloggen.bergopwaarts.nl.

Lees verder
Tanja Liebers

Sinds 1 september is Tanja Liebers onze nieuwe directeur-bestuurder. Voor ons een bekend gezicht, want ze was al heel wat jaren werkzaam als manager Bedrijfsvoering bij Bergopwaarts. Tanja is vast van plan ook voor u een vertrouwd gezicht te worden.

Lees verder
project martinetstraat.jpg

Het kantoorpand op de hoek van de Martinetstraat en de Markt in Deurne, waar voorheen de bibliotheek en het bestuur van Bergopwaarts gevestigd waren, wordt omgebouwd tot een woongebouw met 22 sociale huurappartementen, waarvan drie maisonnettes. De ruimte aan de kant van de Markt, waar nu de VVV gevestigd is, blijft een commerciële ruimte. De VVV verhuist tijdelijk naar het gemeentehuis.

Lees verder