Nieuws

logo-wonen-met-gemak.png
Langer thuis blijven wonen

29 september 2017

Wonen met gemak: Wilt u zo lang mogelijk comfortabel en met plezier in uw woning blijven wonen? Dan is het altijd goed alvast eens na te gaan of uw woning daarvoor geschikt is. Vaak kunt u met kleine aanpassingen al veel bereiken. Denk aan een extra trapleuning of een beugel op het toilet of in de douche.

Lees verder
tanja-interview-siris.gif

Ter kennismaking heeft Omroep Siris op 21 september 2017 een interview gehouden met onze nieuwe directeur Tanja Liebers. Tanja vertelt over zichzelf, over haar benoeming als directeur én kijkt vooruit naar de plannen die Bergopwaarts op de rol heeft staan voor de komende jaren.

Lees verder
avondje-uit-web.jpg
Avondje uit? Korting!

21 september 2017

Muziek, toneel, een kindervoorstelling of cabaret? Een musical of dans? Het cultuurcentrum Deurne heeft een gevarieerd programma voor dit nieuwe seizoen samengesteld. En het mooie is: als huurder van Bergopwaarts kunt u gebruik maken van 30% korting op kaarten!

Lees verder
Repair-cafe-foto-w.jpg

Heeft u nog spullen die het niet meer doen? De kans is groot dat de vrijwilligers van het Repair Café Asten & Someren ze nieuw leven in kunnen blazen. Het proberen waard en nog gezellig ook! Broodroosters, lampjes, föhns, fietsen, speelgoed, servies ... alles wat te vervoeren is en het niet meer doet, is welkom.

Lees verder
app-met-punt-molenstraat.jpg

Het Klavier is een rustig woongebied in het mooie dorp -Aarle-Rixtel. Samen met Adriaans Projectontwikkeling hebben wij op deze locatie aan de Molenstraat al prachtige dorpse koopwoningen gebouwd en nu gaan we aan de slag met de bouw van huurappartementen. Uit onderzoek blijkt dat hieraan grote behoefte is in Aarle-Rixtel.

Lees verder
waarschuwing.jpg

Krijgt u onaangekondigd bezoek namens Bergopwaarts? Dan mag u deze persoon altijd om zijn of haar legitimatie vragen voor dat u deze persoon binnenlaat. Als u twijfelt, kunt u contact met ons opnemen Wij zoeken dan graag voor u uit of het bezoek legitiem is. Een beetje voorzichtigheid kan natuurlijk nooit kwaad.

Lees verder
tipberichten 2017.jpg

Bent u woningzoekende bij Bergopwaarts? Dan kunt u via inloggen.bergopwaarts.nl één of meerdere zoekprofielen aanmaken. U ontvangt dan per e-mail bericht van nieuw woningaanbod dat aan uw woonwensen voldoet.

Lees verder
Tanja Liebers

Tanja Liebers-van Rooy is per 1 september 2017 benoemd tot nieuwe directeur-bestuurder van woningbouwvereniging Bergopwaarts. Zij werkt al sinds 2006 bij Bergopwaarts. Ze is 'goed thuis' in de wereld van de sociale volkshuisvesting.

Lees verder
wooniezie.jpg

Op zoek naar een huurwoning in Helmond? LET OP: met ingang van 1 juni 2017 worden alle woningen van Bergopwaarts in Helmond alléén via Wooniezie aangeboden.

Lees verder
Wat maakten we waar in 2016
Wat maakten we waar in 2016

12 januari 2017

In 2016 hebben we hard gewerkt om onze dienstverlening nog beter af te stemmen op de wensen van onze huurders. Ook hebben we veel aandacht besteed aan onderhoud en samenwerkings- en leefbaarheidsprojecten. De toestroom van vluchtelingen en de versnelde huisvesting van vergunninghouders heeft onverwachts een grote rol gespeeld.

Lees verder
verhuizen
Reageert u op woningaanbod?

03 januari 2017

Voorkom teleurstellingen! Belangrijk is dat uw inschrijving altijd actueel is. Is dit niet het geval, dan maakt u mogelijk geen kans op een woning. Controleer daarom uw inschrijving goed! Kijk hiervoor uw contactgegevens, gezins­samen­stelling, woonsituatie en inkomen na via inloggen.bergopwaarts.nl.

Lees verder
geld

Huurders die nog met een acceptgirokaart betaalden, hebben een brief ontvangen dat deze vorm van betalen per 1 januari 2017 is vervallen. De huur betalen kan via automatische incasso, IDEAL of via een bankoverschrijving. Zie ook onze pagina huur betalen over de mogelijkheden tot betaling.

Lees verder
Tanja Liebers

Sinds 1 september is Tanja Liebers onze nieuwe directeur-bestuurder. Voor ons een bekend gezicht, want ze was al heel wat jaren werkzaam als manager Bedrijfsvoering bij Bergopwaarts. Tanja is vast van plan ook voor u een vertrouwd gezicht te worden.

Lees verder
project martinetstraat.jpg

Het kantoorpand op de hoek van de Martinetstraat en de Markt in Deurne, waar voorheen de bibliotheek en het bestuur van Bergopwaarts gevestigd waren, wordt omgebouwd tot een woongebouw met 22 sociale huurappartementen, waarvan drie maisonnettes. De ruimte aan de kant van de Markt, waar nu de VVV gevestigd is, blijft een commerciële ruimte. De VVV verhuist tijdelijk naar het gemeentehuis.

Lees verder