Nieuws

IMG_0048.JPG

De 13 woningcorporaties in de Metropoolregio Eindhoven (MRE) hebben samen belangrijke thema’s voor wonen benoemd en vastgelegd in het manifest ‘Toekomstvast wonen’. Dit manifest wordt vlak voor de gemeenteraadsverkiezingen aangeboden aan de gemeenteraden in 21 gemeenten van de MRE. Met een oproep hier aandacht aan te geven in het coalitie- en collegeakkoord en daarna met de corporaties het gesprek aan te gaan.

Lees hier het persbericht
waarschuwing.jpg
Waarschuwing

30 januari 2018

Wij ontvangen signalen uit de omgeving van de Trimperthof dat er een verkoper van pannen voor inductie actief is. Deze verkoper vertelt dat Bergopwaarts in maart overstapt op inductie en dat onze huurders daarvoor nieuwe pannen nodig hebben. Bergopwaarts heeft op afzienbare tijd geen plannen om de gasaansluitingen in de woningen te verwijderen. U kunt dus blijven koken op de manier zoals u dat nu doet.

thuishuisdeurne.jpg

Bent u alleenstaand, 55+ en wilt u op een leuke manier samenwonen met zes andere bewoners in het centrum van Deurne? Dan is “Thuishuis De Zevensprong” in Deurne wellicht iets voor u!

Lees meer over Thuishuis Deurne
zonnepanelen-35won.jpg
Gepland onderhoud 2018

19 december 2017

Jaarlijks publiceert Bergopwaarts een overzicht van het gepland onderhoud aan huurwoningen. De planning voor 2018 vindt u nu op de pagina Onderhoud. Heeft u vragen over dit gepland onderhoud óf onderhoud binnen uw woning? U leest hierover meer op de pagina Onderhoud.

Lees verder
Reparatie
Reparatieverzoek?

31 augustus 2017

Dat kan eenvoudig via onze website: Reparatieverzoek melden. Hier kunt u 24/7 een reparatieverzoek indienen. Toch liever telefonisch? U kunt op werkdagen tussen 9:00 – 10:00 uur uw reparatieverzoek doorgeven via de servicelijn: 0493-327 327. Buiten deze uren is de servicelijn uiteraard bereikbaar voor noodgevallen en calamiteiten.

Lees verder
sleutel.jpg

Vanaf 1 juni 2017 hebben huurders van Bergopwaarts voorrang op een Bergopwaarts koopwoning. Onze verkoopwoningen gaan dus niet meer direct de vrije markt op. Als huurder krijgt u als eerste de kans om een woning van Bergopwaarts te kopen.

Lees verder
wooniezie.jpg

Op zoek naar een huurwoning in Helmond? LET OP: met ingang van 1 juni 2017 worden alle woningen van Bergopwaarts in Helmond alléén via Wooniezie aangeboden.

Lees verder