Nieuws

Jaarverslag 2016.jpg
Samen staan we sterk

20 juni 2017

Met het jaarverslag 2016 laten wij u graag zien welke activiteiten wij in 2016 ondernomen hebben. Ook geven we inzicht in onze prestaties. Zo krijgt u een goed beeld van de resultaten ten aanzien van de koers die Bergopwaarts vaart. Wij wensen u veel leesplezier!

Lees verder
sleutel.jpg

Vanaf 1 juni 2017 hebben huurders van Bergopwaarts voorrang op een Bergopwaarts koopwoning. Onze verkoopwoningen gaan dus niet meer direct de vrije markt op. Als huurder krijgt u als eerste de kans om een woning van Bergopwaarts te kopen.

Lees verder
wooniezie.jpg

Op zoek naar een huurwoning in Helmond? LET OP: met ingang van 1 juni 2017 worden alle woningen van Bergopwaarts in Helmond alléén via Wooniezie aangeboden.

Lees verder
project martinetstraat.jpg

Het gebouw aan de Martinetstraat 1 in Deurne gaan wij herontwikkelen. Wij hebben plannen gemaakt om het gebouw om te vormen tot 22 sociale huurappartementen. De appartementen zijn geschikt voor één- en tweepersoonshuishoudens en dan met name voor starters.

Lees verder
Sebastiaan Warmoeskerken

Met ingang van 1 mei 2017 is de heer drs. Sebastian Warmoeskerken door de Raad van Commissarissen aangewezen als waarnemend directeur-bestuurder van Bergopwaarts. De procedure voor het aanstellen van een nieuwe directeur-bestuurder loopt.

Lees verder
HuurappartementenHetKlavier1.jpg

In plan Het Klavier in Aarle-Rixtel gaat Bergopwaarts 22 sociale huurappartementen bouwen. Deze appartementen zijn geschikt voor jong en oud. Wilt u meer weten over deze appartementen? Kijk dan op de projectpagina van Huurappartementen Het Klavier.

Lees verder
hoogste punt

Op dinsdag 18 april 2017 hebben wij de medewerkers van Bots Bouwgroep uit Deurne bedankt voor hun inzet tot nu toe bij het project Europastraat in Deurne. Het hoogste punt is bereikt!

Lees verder
huurbeleid.jpg

Elk jaar bekijkt Bergopwaarts de mogelijkheden om de huurverhoging zo beperkt mogelijk te houden. Bergopwaarts werkt met huuraanpassingen op maat. Voor een aantal huurders betekent dit zelfs een huurverlaging van 5%.

Lees verder
hc grande monte.jpg

De commissie treedt op als woordvoerder voor Grande Monte. ‘In plaats van individuele vragen, klachten en opmerkingen vanuit de bewoners, brengen we deze vanuit het hele complex over.

Lees verder
huurder-europastraat.jpg

Op 19 januari was het eindelijk zover. De 45 woningen van de Europastraat (fase 1) in Deurne kwamen in het woningaanbod van Bergopwaarts. Er reageerden ruim 300 woningzoekenden op het aanbod. De verhuur van de woningen verliep soepel.

Lees verder
huurbeleid.jpg
Huurverhoging 2017

07 april 2017

Bergopwaarts bekijkt elk jaar opnieuw wat de mogelijkheden zijn om de jaarlijkse huurverhoging zo beperkt mogelijk te houden. In de lijn van het overheidsbeleid ‘passend toewijzen’ en ‘huren naar inkomen’ werkt Bergopwaarts met ‘huuraanpassingen op maat’.

Lees verder
LMF_20150430_Chris_Theuws_005.jpg
Vertrek Chris Theuws

07 april 2017

Chris Theuws, onze directeur-bestuurder, gaat ons na elf jaar trouwe dienst verlaten. We hebben Chris leren kennen als een actieve, betrokken bewindsman, voor wie Bergopwaarts en haar huurders altijd voorop hebben gestaan.

Lees verder
gastenhuis.jpg
Gastenhuis Deurne

07 april 2017

In januari tekenden Amvest en Bergopwaarts de koopovereenkomst voor de voormalige LTS aan de Haspelweg in bijzijn van Wethouder Verhees. De bestemming past bij de tijdgeest: het wordt een thuis waar mensen met dementie kunnen wonen, ondersteund door zorg.

Lees verder
Wat maakten we waar in 2016
Wat maakten we waar in 2016

12 januari 2017

In 2016 hebben we hard gewerkt om onze dienstverlening nog beter af te stemmen op de wensen van onze huurders. Ook hebben we veel aandacht besteed aan onderhoud en samenwerkings- en leefbaarheidsprojecten. De toestroom van vluchtelingen en de versnelde huisvesting van vergunninghouders heeft onverwachts een grote rol gespeeld.

Lees verder
verhuizen
Reageert u op woningaanbod?

03 januari 2017

Voorkom teleurstellingen! Belangrijk is dat uw inschrijving altijd actueel is. Is dit niet het geval, dan maakt u mogelijk geen kans op een woning. Controleer daarom uw inschrijving goed! Kijk hiervoor uw contactgegevens, gezins­samen­stelling, woonsituatie en inkomen na via inloggen.bergopwaarts.nl.

Lees verder
geld

Huurders die nog met een acceptgirokaart betaalden, hebben een brief ontvangen dat deze vorm van betalen per 1 januari 2017 is vervallen. De huur betalen kan via automatische incasso, IDEAL of via een bankoverschrijving. Zie ook onze pagina huur betalen over de mogelijkheden tot betaling.

Lees verder