Sint Jozefpark, Deurne

Net zoals in grote delen van Nederland, is ook in Deurne behoefte aan woningbouw. De woningvisie van de gemeente Deurne (2019-2040) laat zien dat er een tekort aan woningen is voor onder andere senioren en (her)starters. Met het nieuwbouwproject 'Sint Jozefpark' kunnen we deels invulling geven aan deze woningbehoeften in Deurne. Met dit project dragen wij ook bij aan de grote vraag naar meer sociale huurappartementen binnen de gemeente. 

Op deze website informeren wij u over het nieuwbouwproject in de Sint Jozefparochie in Deurne. Het project omvat de bouw van 53 sociale huurappartementen met 1 slaapkamer, gelegen op de hoek van het Sint Jozefpark en de Beukenstraat. De appartementen zijn bedoeld voor één- en tweepersoonshuishoudens.  

Op deze website, onder tabje Woningen, ziet u hoe het appartementengebouw eruit komt te zien. 

Met de buurt samenwerken

We geloven in de kracht van samenwerking. Voordat we de schop in de grond zetten, gaan we in gesprek met omwonenden en betrokken partijen om ervoor te zorgen dat het project goed past in de omgeving. Zo haalden wij op 13 december 2022 en op 27 juni 2023 input op bij de betrokkenen. Een samenvatting van de belangrijkste bevindingen en meningen vindt u hier. In december laten we zien welke suggesties van eerdere bijeenkomsten zijn meegenomen en welke niet. De betrokkenen ontvangen eind november de uitnodiging hiervoor.

Blijf op de hoogte

We houden u regelmatig op de hoogte van alle belangrijke mijlpalen, beslissingen en updates met betrekking tot het project. Bezoek deze website en volg ons op sociale media om ervoor te zorgen dat u niets mist.

Contact met ons opnemen

Uw vragen, suggesties en feedback zijn van harte welkom. Als u vragen heeft of meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

We hopen op een succesvol project dat een positieve impact heeft op de bewoners in de buurt.

WoonST

Het nieuwbouwproject maakt onderdeel uit van WoonST: dertien Zuidoost-Brabantse woningcorporaties en negen gemeenten uit het Stedelijk Gebied Eindhoven (SGE) bundelden hun krachten en maakten samen een plan voor een gestandaardiseerde sociale huurwoning. Het doel is om met lagere bouwkosten en een sneller bouwproces meer betaalbare, duurzame en sociale woningen in de regio te bouwen.

Laatste nieuws

St Jozefpark situatie.JPG

Tijdens de bijeenkomst afgelopen zomer met omwonenden en betrokken partijen, haalden we waardevolle input op voor het ontwerp van de omgeving bij het Sint Jozefpark, waarvoor hartelijk dank. De afgelopen maanden gingen we aan de slag met deze input.

Lees verder
DSC_0989.jpg

Op 18 juli tekenden wij met BAM Wonen de realisatieovereenkomst voor de bouw van 53 sociale huurappartementen aan het St. Jozefpark in Deurne. De appartementen maken onderdeel uit van WoonST, een initiatief van het Stedelijk Gebied Eindhoven (SGE) en dertien Zuidoost-Brabantse woningcorporatie om snel, duurzame en betaalbare woningen te realiseren voor huurders.

Lees verder