U bent van harte welkom. Voor uw en onze veiligheid gelden er wel een aantal huisregels.

Huisregels  “Goed contact in een prettige sfeer”

Welkom bij Bergopwaarts. Wij bieden u graag een warm welkom en helpen u waar en wanneer nodig. Dat kan als we prettig contact hebben met elkaar. Dé basis voor goede service. Dat vraagt wat van onze medewerkers. Maar ook wat van u. 

Dat je elkaar met respect behandelt, de ander netjes te woord staat en afspraken nakomt, vinden we niet meer dan normaal. Dat vindt u toch ook? Daarnaast zijn er zaken waar wij als organisatie extra aandacht aan besteden. En er zijn dingen waar u als huurder op kunt letten. 

Wat mag u van ons verwachten?
We doen er alles aan om u goed voor te lichten en te informeren over uw woning, ons beleid, huurprijzen en renovaties. We gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Aanvragen verwerken we zo snel mogelijk. Maar sowieso altijd binnen de wettelijke termijnen. Lopen we samen tegen een probleem aan? Dan bespreken we dit met u en gaan we op zoek naar de juiste oplossing. Dient u een klacht in? Dan behandelen we deze met zorg.

Wat vragen wij van u?
Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, is het belangrijk dat u aanvragen of verzoeken op tijd indient. En ons alle informatie geeft die wij nodig hebben om uw aanvraag of verzoek te behandelen. Geef wijzigingen in een aanvraag of verzoek snel door. Zijn er problemen en komt u er niet uit met de medewerker die u helpt? Trek dan aan de bel bij zijn of haar leidinggevende. Voelt u zich niet goed geholpen, dan staat het u altijd vrij een klacht in te dienen. 

Wat doen we samen?
Samen gaan we voor een goede en aangename samenwerking. Aan de balie en in de wijk. Maar ook in telefoongesprekken of als we contact hebben via e-mail. Alle uitingen van agressie (verbaal of fysiek) worden niet geaccepteerd. Ook wapenbezit of onder invloed zijn van alcohol, verdovende middelen of drugs past niet in een prettige samenwerking en zijn verboden.  Allemaal begrijpelijk toch? En van belang voor uw en onze veiligheid.

Prettig contact, in een veilige omgeving. Daar zorgen we samen voor. Thuis bij Bergopwaarts.