Aanvullende diensten

Wij willen onze bewoners graag helpen en ondersteunen met een aantal diensten. Van het gratis lenen van een handige aanhangwagen tot en met gunstige prijsafspraken met WoonEnergie. U kunt daar als bewoner direct van profiteren!

BergOpBox

Verhuizen? U als huurders kunt gratis gebruik maken van de BergOpBox. Een handige aanhangwagen voor het veilig en gemakkelijk vervoeren van uw spullen.

Wilt u gebruik maken van deze service?

Hieronder vindt u de Algemene Voorwaarden. Reserveer hier of loop even binnen bij de woonwinkel. U kunt, na het invullen van de huurovereenkomst, de BergOpBox afhalen bij Weijer Aanhangerfabriek aan de Leembaan 10 in Deurne. Wij regelen het graag voor u!

Van Goed naar Beter

De komende jaren benaderen we huurders vanaf 75 jaar voor een gesprek. Wij willen met hen van gedachten wisselen over of er mogelijk een wens is om te verhuizen. Het kan ook zijn dat iemand de huidige woning geschikter wil maken met de nodige hulpmiddelen of aanpassingen. Wij denken graag met onze huurders mee. Natuurlijk gaan we zo’n gesprek alleen aan als mensen dat zelf willen. Wordt u 75 in 2023? Dan bellen wij ook u over dit onderwerp.

WoonEnergie

WoonEnergie is de enige energieleverancier in Nederland die er speciaal is voor woningcorporaties en hun huurders. Bergopwaarts is aangesloten bij WoonEnergie: hierdoor kunt u als huurder voordeliger stroom en gas afnemen. Doordat WoonEnergie de inkoop van energie kan bundelen, kunnen zeer gunstige prijsafspraken worden gemaakt. En daar kunt u als bewoner van Bergopwaarts direct van profiteren!

Verzekerd van een scherpe prijs

WoonEnergie garandeert u een energieprijs in de top drie van laagste energieprijzen in Nederland. Doordat WoonEnergie elk jaar opnieuw onderhandelt, hoeft u zelf geen prijsvergelijkingen meer te maken en bent u doorlopend verzekerd van een scherpe prijs.  Aanmelden bij WoonEnergie kan op www.woonenergie.nl.

Service

Bergopwaarts biedt zijn klanten dit aanbod als service aan. Bergopwaarts is echter niet aansprakelijk voor de verdere afhandeling en/of de levering van de energieproducten. Voor vragen over facturen, tarieven en stand van zaken moet u dan ook contact opnemen met WoonEnergie.

Zorg

Zorgboog

De Zorgboog is dé zorgonderneming voor alle generaties. Als professionele organisatie biedt de Zorgboog een breed pakket aan producten, diensten en expertises. Zowel voor wonen en zorg als welzijn en zoveel mogelijk afgestemd op individuele behoeften. De Zorgboog Gezondheidsservice biedt onder meer Maaltijdenservice en Personenalarmering. Kijk voor meer informatie op de website: www.dezorgboog.nl.

Savant

Savant Zorg biedt thuiszorg op maat. Huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging en verpleging in de regio's Helmond, Mierlo, Asten, Someren, Deurne, Laarbeek, Gemert-Bakel, Nuenen en Geldrop. Savant Zorg heeft acht woonzorgcentra in Helmond, Asten, Someren en Mierlo. Verder biedt Savant Zorg diensten in diverse steunpunten in bovengenoemde regio's, zoals: maaltijdservice, personenalarmering en de uitleen van hulpmiddelen. Kijk voor meer informatie op de website: www.savant-zorg.nl.