Reparatieverzoek

Onze werkwijze is op dit moment door het coronavirus anders dan wat u gewend bent van ons. Meer hierover leest u op de pagina: Coronavirus: informatie voor huurders en woningzoekenden

Is er iets stuk in de woning? Moet er iets gerepareerd worden? U kunt snel en gemakkelijk een reparatieverzoek bij Bergopwaarts melden met uw postcode en huisnummer. 

Noodgeval of calamiteit

Is er sprake van een noodgeval of calamiteit wat niet tot de volgende werkdag kan wachten? Bel direct onze servicelijn: (0493) 327 327, deze is 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar.

Voordat u een reparatieverzoek indient:

  • In het onderhouds ABC ziet u direct of u zelf iets moet repareren of vervangen en dus de kosten voor eigen rekening zijn, of dat Bergopwaarts dat doet. Zie hier het Onderhouds ABC.
  • Bergopwaarts voert geen onderhoud uit aan zelf aangebrachte voorzieningen. Dit geldt ook voor overgenomen aanpassingen in de woning.
  • Reparaties worden door Bergopwaarts uitgevoerd wanneer er sprake is van slijtage door normaal gebruik. Bij vernieling, verlies of onoplettendheid zijn de kosten voor de huurder.
  • Schade door inbraak? Doet u dan direct aangifte bij de politie. De reparatie kan alleen na het overleggen van een proces verbaal in behandeling worden genomen.
  • Wilt u een melding maken over uw Centrale verwarming, achterpadverlichting, glasschade of riolering? Neem dan rechtstreeks contact op met onderstaande leveranciers. 
Achterpadverlichting
CV onderhoud en storing
Riolering
Glasschade of ruitbreuk
Dakgoot schoonmaken

Complexinformatie

In een aantal van onze wooncomplexen zijn bijzondere voorwaarden van toepassing. We hebben deze complexen voor u op een rijtje gezet op de pagina complexinformatie.

Lees verder

Veel gestelde vragen over onderhoud in huurwoningen

Tips bij CV onderhoud en storing
Wat doe ik als mijn achterpadverlichting niet werkt?
Waarom geeft mijn rookmelder een zwak piepje af?
Waarom heb ik geen signaal voor TV, internet of telefoon?
Kan ik meer informatie ontvangen over de elektronische sloten/Salto tags?
Wat regel ik zelf en wat doet Bergopwaarts aan onderhoud en reparaties?
Wie reinigt mijn dakgoot?
Hoe verloopt het proces na het melden van een reparatieverzoek?
Ik wil zelf wijzigingen aanbrengen in de woning, mag dit?
Kan ik een cv-ketel met warmwatervoorziening aanvragen?
Wat doe ik als ik problemen heb met de riolering?
Hoe herken ik asbest in de woning?
Ik heb mezelf buitengesloten of ik zoek een slotenmaker