Werken bij Bergopwaarts

Bergopwaarts biedt ruimte aan een 

Junior financieel controller (32-36 uur)

Kom jij ons team versterken? 
Samen, persoonlijk en betrokken; zo is het team van Bergopwaarts het best te omschrijven. Samen ondernemen we voor sociaal wonen. We missen alleen jou nog, die nieuwsgierige financieel expert die op zoek is naar het verhaal achter de cijfers. Die misschien geen jarenlange ervaring heeft, maar wél oog voor detail en een kritische blik. Wil jij bijdragen aan een optimale bedrijfsvoering om meerwaarde te leveren voor onze huurders? Dit is jouw kans om écht te laten zien wat aandacht voor financiën is. Bergopwaarts biedt je graag ruimte.

Jouw talent
Juistheid, volledigheid en helderheid staan voor jou centraal. Je vindt het leuk om gedetailleerde informatie te verzamelen, maar verliest nooit het overzicht. Werken in een afwisselende functie, een veranderende omgeving en in een sector die in beweging is, spreekt jou aan. Je nieuwsgierigheid en leergierigheid zorgen ervoor dat je je bedrijfsprocessen snel eigen maakt en daarin groeit. Jouw affiniteit met automatisering en je afgeronde HBO opleiding helpen je daarbij. Je durft initiatief te nemen, staat stevig in je schoenen, communiceert helder en bent als het nodig is direct. Maatwerk is jouw standaard en zo maak je het verschil. Je werkt planmatig, pragmatisch en transparant en je stelt je open op. Dat je daarbij je afspraken altijd nakomt en samenwerkt met anderen is voor jou vanzelfsprekend. Integer met elkaar omgaan, vind je van groot belang.

Jouw uitdaging
Als gedreven Junior financieel controller zet je jezelf steeds weer in voor een snelle, foutloze afronding van financiële rapportages en verslagen. Je bent betrokken bij het gehele proces van begroting tot en met jaarrekening en managementrapportage. Daarnaast lever je een bijdrage aan de activa administratie, treasury en fiscaliteiten. Ook ben je adviseur en sparringpartner voor je collega’s van Vastgoed en Wonen. Je maakt deel uit van het zelfsturend team financiën/bedrijfsadministratie, je directe collega is de senior financieel controller. De manager Bedrijfsvoering en Vastgoedrealisatie stuurt het team aan.

Ons talent
Bergopwaarts zorgt voor betaalbare en plezierige huisvesting voor ruim 5000 huishoudens in Deurne, Asten, Helmond en Laarbeek. Als woningcorporatie sluiten we met onze dienstverlening aan bij de veranderende samenleving, waarin de klant steeds meer behoefte heeft aan begeleiding op maat. Daarnaast hebben we veel aandacht voor de ontwikkeling van onze eigen medewerkers. We bieden veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid, we waarderen zelfstandigheid en belonen eigen initiatief.

Wat levert het jou op
Een zelfstandige functie in een deskundige en professionele werkomgeving;

 • een leerzame en inspirerende werkplek met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • betrokken collega’s die je persoonlijk leert kennen en met wie je samen de klus klaart;
 • korte overleglijnen en ruimte voor nieuwe ideeën;
 • een contract voor een jaar met de intentie om daarna een vast contract aan te bieden;
 • een salaris tussen (schaal H) € 2.992 en € 3.685 (bruto bij 36 uur, afhankelijk van ervaring);
 • een functie waarin je kunt groeien tot financieel controller.

Klaar voor een nieuwe baan in ons team?

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Reageer dan snel op deze leuke en zelfstandige functie! Mail je motivatie en cv vóór 26 september naar onze HRM-adviseur, Martine Huisman: m.huisman@bow.nl. Heb je eerst nog vragen? Bel dan met onze senior controller, Linda Staal-Pluijm: (0493) 32 73 53.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 3 oktober.

 

Wilt u een open sollicitatie sturen?

Woningbouwvereniging Bergopwaarts beheert in de regio Deurne en Asten zo'n 5000 woningen. Bergopwaarts is een dynamische woningcorporatie die actief is binnen een sterk veranderende werkomgeving.

Er werken ongeveer 35 medewerkers in een informele werksfeer, in een modern kantoor dat in het hart van ons werkgebied staat. Wij werken op een persoonlijke en betrokken manier graag samen met onze klant en met elkaar. De werksfeer en arbeidsomstandigheden zijn zeer goed.

Spreekt onze organisatie u aan? Stuur dan een open sollicitatie. Sluiten uw kennis, ervaring en opleiding aan bij eventuele mogelijkheden in de toekomst, dan bewaren wij deze zorgvuldig. Dat doen we voor een periode van een half jaar. Op het moment dat er een functie vrijkomt, kijken we eerst naar dit bestand van sollicitanten. Als uw achtergrond aansluit bij onze wensen en eisen, dan gaan we graag met u in gesprek.

Om een open sollicitatie te sturen vult u het formulier op deze website in.

Stage en afstuderen

Leren en ontwikkelen zijn erg belangrijk. Jongeren zijn de werknemers van de toekomst. Wij willen dan ook graag een steentje bijdragen. Daarom bieden wij meerdere stageplaatsen per jaar aan op verschillende afdelingen.

Wil jij graag een stage bij ons lopen of kunnen wij voor jouw afstuderen van betekenis zijn?  Stuur ons de volgende gegevens:

 • jouw motivatie om bij Bergopwaarts stage te willen lopen
 • je Curriculum Vitae
 • gegevens van je opleiding en leerjaar
 • gewenste stageperiode en duur van de stage
 • mogelijke onderwerpen voor je stage


Je kunt een aanvraag voor stage sturen naar PersoneelEnOrganisatie@bergopwaarts.nl. Wij zullen dan bekijken wat de mogelijkheden binnen Bergopwaarts zijn.

Bergopwaarts is als leerbedrijf officieel erkend door Stichting ECABO (kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven), voor economische-, administratieve-, ict- en veiligheidsberoepen.

Erkend Leerbedrijf234x60 V1