Word jij onze nieuwe collega?

Wij beheren in de regio Deurne en Asten zo'n 5000 woningen. Bergopwaarts is een dynamische woningcorporatie die actief is binnen een sterk veranderende werkomgeving.

Er werken ongeveer 35 medewerkers in een informele werksfeer, in een modern kantoor dat in het hart van ons werkgebied staat. Wij werken op een persoonlijke en betrokken manier graag samen met onze klant en met elkaar. De werksfeer en arbeidsomstandigheden zijn zeer goed. Wil jij dat ook? Houd dan deze pagina in de gaten!

Bekijk hier een filmpje over werken bij een woningcorporatie.

Bergopwaarts biedt ruimte aan een Facilitair en ICT Medewerker
(24-28 uur)

Kom jij ons team versterken?
Samen, persoonlijk en betrokken; zo is het team van Bergopwaarts het best te omschrijven. Samen ondernemen we voor sociaal wonen. We missen alleen jou nog, die duizendpoot die zorgt dat op het gebied van ICT en Facilitair het goed geregeld is? Bergopwaarts biedt je graag ruimte.

Jouw talent
Je bent een echte dienstverlener. Je zorgt ervoor dat de medewerkers van Bergopwaarts fijn kunnen werken. Je collega’s kunnen altijd een beroep op je doen met vragen en problemen met hun laptop en telefoon; de printer werkt niet? Jij krijgt hem zelf aan de gang of weet de juiste hulp in te schakelen. Ook ben je in staat om rapporten uit ons systeem te draaien. Je zorgt dat de digitale post op de juiste plaats in ons bedrijfsinformatiesysteem terecht komt én bij de juiste collega. Daarnaast beheer je de voorraad van kantoor- en kantinebenodigdheden. Je zorgt dat onze kantooromgeving er netjes uitziet en maakt hierover afspraken met leveranciers. Je hebt een afgeronde MBO-opleiding (ICT of Facilitair) en bent servicegericht. Je bent flexibel en vindt het leuk om te schakelen tussen verschillende werkzaamheden.

Jouw uitdaging
Er komt in deze functie van alles op je pad. Samen met de adviseurs informatisering & automatisering zorg je voor een betrouwbare digitale werkomgeving. Richting leveranciers ben je duidelijk en maak je heldere afspraken. Je staat klaar voor je collega’s en bent een daadkrachtige probleemoplosser.

Ons talent
Bergopwaarts zorgt voor betaalbare en plezierige huisvesting voor ruim 5300 huishoudens in Deurne, Asten, Helmond en Laarbeek. Als woningcorporatie sluiten we met onze dienstverlening aan bij de veranderende samenleving, waarin de klant steeds meer behoefte heeft aan begeleiding op maat. Daarnaast hebben we veel aandacht voor de ontwikkeling van onze eigen medewerkers. We bieden veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid. We waarderen zelfstandigheid en belonen eigen initiatief.

Wat levert het jou op

 • een afwisselende functie in een deskundige en professionele werkomgeving;
 • een inspirerende werkplek met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • betrokken collega’s die je persoonlijk leert kennen en met wie je samen de klus klaart;
 • korte overleglijnen, ruimte voor nieuwe ideeën en een positief-kritische houding;
 • een contract voor een jaar met de intentie om het te verlengen;
 • een salaris tussen € 2.545 en € 3.187 (bruto bij 36 uur, afhankelijk van ervaring), schaal F cao woondiensten.

Klaar voor een nieuwe baan in ons team?
Is deze baan jou op het lijf geschreven? Reageer dan snel op deze leuke en afwisselende functie! Mail je motivatie en cv vóór 17 december naar onze HRM-adviseur, Martine Huisman: m.huisman@bow.nl. Heb je eerst nog vragen? Bel dan met onze manager Bedrijfsvoering en Vastgoedontwikkeling Hugo de Vries (0493) 327 316.

De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats op 23 december 2021 zo nodig maken we gebruik van videobellen.

Wil je een open sollicitatie sturen?

Spreekt onze organisatie je aan? Stuur dan een open sollicitatie. Sluiten jouw kennis, ervaring en opleiding aan bij eventuele mogelijkheden in de toekomst, dan bewaren wij deze zorgvuldig. Dat doen we voor een periode van een half jaar. Op het moment dat er een functie vrijkomt, kijken we eerst naar dit bestand van sollicitanten. Als jouw achtergrond aansluit bij onze wensen en eisen, dan gaan we graag met jou in gesprek.

Om een open sollicitatie te sturen vul je het formulier op deze website in.

Stage en afstuderen

Leren en ontwikkelen zijn erg belangrijk. Jongeren zijn de werknemers van de toekomst. Wij willen dan ook graag een steentje bijdragen. Daarom bieden wij meerdere stageplaatsen per jaar aan op verschillende afdelingen.

Wil jij graag een stage bij ons lopen of kunnen wij voor jouw afstuderen van betekenis zijn?  Stuur ons de volgende gegevens:

 • jouw motivatie om bij Bergopwaarts stage te willen lopen
 • je Curriculum Vitae
 • gegevens van je opleiding en leerjaar
 • gewenste stageperiode en duur van de stage
 • mogelijke onderwerpen voor je stage


Je kunt een aanvraag voor stage sturen naar PersoneelEnOrganisatie@bergopwaarts.nl. Wij zullen dan bekijken wat de mogelijkheden binnen Bergopwaarts zijn.

Bergopwaarts is als leerbedrijf officieel erkend door Stichting ECABO (kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven), voor economische-, administratieve-, ict- en veiligheidsberoepen.

Erkend Leerbedrijf234x60 V1