Onderhoud

Prettig wonen begint met een woning die in goede conditie is. Hiervoor is onderhoud van de woning nodig. Bergopwaarts helpt u daarbij.

Rookmelders

Vanaf 1 juli 2022 is in iedere woning, op elke woonverdieping, een rookmelder verplicht. Daarom moeten alle woningen van Bergopwaarts vóór die datum voorzien zijn van een rookmelder.

Afgelopen jaren installeerden wij tijdens onderhoud, reparaties, mutaties of bij de woningperiodieke keuringen, al bij zo’n 85% van onze woningen rookmelders.

Af en toe komen we nog een woning tegen waar dit (gedeeltelijk) niet is gebeurd. De verwachting is dat deze woningen binnen één jaar ook op de planning komen om rookmelders te installeren.

Heeft u geen rookmelder en u wilt niet wachten? Geef het aan ons door.
Woont u in een woning waar nog geen of niet op iedere woonverdieping een rookmelder zit? Geef dit aan ons door zodat wij hierop actie kunnen ondernemen. Vul hiervoor dit formulier in.  

Binnenonderhoud aanvragen

U bepaalt zelf het moment van binnenonderhoud. Is uw keuken, toilet-, doucheruimte toe aan onderhoud? Of zijn de binnendeuren en de vlizotrap aan vervanging toe? Als u voldoet aan een aantal voorwaarden kunt in aanmerking komen om deze onderdelen (gedeeltelijk) te laten vervangen. Dien hiervoor een aanvraag binnenonderhoud in. Op deze aanvraag kunt u de voorwaarden lezen.

Reparatieverzoek

Is er iets stuk in de woning? Moet er iets gerepareerd worden? U kunt snel en gemakkelijk een reparatieverzoek indienen. Dat kan zowel als u inlogt maar ook direct via het formulier reparatieverzoek.

Video's onderhoudswerkzaamheden

Voor een aantal onderhoudswerkzaamheden laten wij in een korte video zien wat wij doen. En wat wij van u, onze bewoner, vragen.