Woningbezit

Woningbouwvereniging Bergopwaarts verhuurt zo'n 5000 sociale huurwoningen in de gemeenten Asten, Deurne, Helmond, Laarbeek en Someren Binnen deze gemeenten heeft Bergopwaarts een sociale taak. 

Asten

Bergopwaarts bezit in de gemeente Asten bijna 1200 sociale huurwoningen. 75% van deze woningen is een eengezinswoning. De overige woningen zijn appartementen. Een op de tien huurwoningen van Bergopwaarts in Asten is geschikt voor senioren.

95% van de woningen is gelegen in de kern Asten, de overige woningen in de kerkdorpen Heusden en Ommel.

Deurne

Bergopwaarts bezit in de gemeente Deurne ruim 3300 sociale huurwoningen. 75% van deze woningen is een eengezinswoning. De overige woningen zijn appartementen. Een kleine 20% van de huurwoningen van Bergopwaarts in Deurne is geschikt voor senioren.

Bijna 85% van de woningen is gelegen in de kern Deurne, de overige woningen in de kerkdorpen Helenaveen, Liessel, Neerkant en Vlierden.

Helmond

In de gemeente Helmond verhuurt Bergopwaarts circa 150 appartementen. Deze zijn gelegen in de wijken: Brandevoort. Helmond Binnenstad en Helmond-Noord.

Laarbeek

In Beek en Donk worden circa 20 eengezinswoningen door Bergopwaarts verhuurt. Deze zijn allemaal gelegen in de wijk Beekse Akkers.

Someren

In Someren worden 5 sociale huurwoningen door Bergopwaarts verhuurd. Deze eengezinswoningen staan in het kerkdorp Someren-Dorp.