Complex-informatie Appartementen Zeilbergsestraat

Voor de appartementen aan de Zeilbergsestraat 62, 62A, 62B, 64, 64A en 64B gelden bijzonderheden waarover u op deze pagina informatie vindt.

Enkele opmerkingen over de woning:

Bent u van plan onroerende veranderingen in de woning aan te brengen, dan dient u dit schriftelijk aan te vragen via onze folder Klussen”.

Ter beperking van hinderlijke contactgeluiden dient u te zorgen voor een goede geluiddempende onderlaag onder uw vloer.

De woningen zijn voorzien van een warmte terugwin (wtw)-installatie. De schakelaar voor bediening van de ventilatie is aangebracht in de keuken en badkamer. Verdere uitleg hierover vindt u terug in de bijgevoegde technische omschrijving.

Electronisch sluitplan

Om toegang te krijgen tot het complex waarin uw woning zich bevindt, krijgt u bij aangaan van de huurovereenkomst twee tags. Wilt u meer tags tot uw beschikking hebben dan kunt u deze aanvragen via het Aanvraagformulier extra sleutelplaatjes”.

Opties

Servicekosten

In de huurprijs van de woningen in dit complex zijn servicekosten opgenomen, deze hebben betrekking op de volgende zaken:

  • vaste parkeerplaats achterzijde complex;
  • het schoonmaken van de algemene ruimten;
  • stroomverbruik t.b.v. de algemene ruimten;
  • waterverbruik t.b.v. de algemene ruimten.

Schoonmaak

Iedere 4 weken worden er schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd rondom uw woongebouw. Klik hier het overzicht van werkzaamheden en de schoonmaakfrequentie bekijken.