Informatie voor huurders van Pastoor Jacobsstraat in Deurne

Graag informeren wij u over een aantal bijzonderheden die van toepassing zijn op de woning die u gaat huren. Tevens geven wij hierin aan wat u van ons als verhuurder kunt verwachten en u als huurder mee te maken krijgt. Zaken die wij graag duidelijk onder uw aandacht willen brengen

Verstrekte verhuurtekeningen
De installaties, maten en indeling die op de plattegrond staan, kunnen afwijken van de werkelijkheid. Dit kan komen door aanpassingen die gedaan zijn tijdens de nieuwbouw, renovatie of door een voorgaande huurder.

Zelf aangebrachte veranderingen (ZAV)
Wilt u onroerende veranderingen in of buiten de woning aanbrengen? Vraag dit dan schriftelijk aan met het ZAV aanvraagformulier in onze folder “Klussen”.

Schoonhouden paden
U houdt samen met de andere bewoners de paden schoon en sneeuwvrij.

Mechanische ventilatie
De woningen zijn voorzien van een warmte terugwin (wtw)-installatie. Via een standen schakelaar bedient u de ventilatie voor de keuken en badkamer. Meer uitleg hierover vindt u terug in de nog te verstrekken technische omschrijving mechanische ventilatie. Deze ventilatie schakelt u alleen uit bij onderhoud en in geval van een ramp (brand of vervuiling buitenlucht).

Inrichting

Vloeren
Houd bij de keuze van uw vloerbedekking rekening mee dat de vloerbekleding geschikt is voor vloerverwarming en koeling. Laat u hierover goed adviseren door de leverancier. In de vloeren mag u niet spijkeren en boren. Hierin zijn namelijk de verwarmingsleidingen verwerkt.

Wanden
Om schade aan het tegelwerk te voorkomen vragen wij u zaken te bevestigen in de voegen. De overige wanden zijn behangklaar. Dit wil zeggen, geschikt om te behangen. Kiest u voor een andere afwerking, dan zorgt uzelf voor de nodige voor- en/of nabehandelingen. Dit om oneffenheden en mogelijke (toekomstige) scheurvorming te voorkomen en weg te werken.

Kozijnen, ramen en deuren
De gevelkozijnen zijn uitgevoerd in hout. Wij zorgen voor het onderhoud (schilderwerk) aan de buitenzijden. Het schilderwerk aan de binnenzijden doet uzelf of laat u doen.

Keuken
Standaard heeft de woning een keukenblok met drie boven- en onderkastjes. Er is geen keukenapparatuur van Bergopwaarts aanwezig.
Indien u een afzuigkap plaatst, kies dan voor een recirculatiekap met filters. U kunt de afzuigkap niet op de mechanische ventilatie aansluiten.
Koken op gas is niet mogelijk. In de keuken is wel de bedrading aanwezig voor elektrisch koken. Afhankelijk van het type kookplaat dient u de aansluiting zelf te laten wijzigen.

Badkamer
De badkamer heeft grijze vloertegels. De wanden zijn betegeld met witte tegels met een grijs accentvlak. De indeling van de badkamer staat op de verhuurtekening.

Verwarming
De woning heeft vloerverwarming die aangesloten is op een luchtwarmtepomp met buitenunit. Wij zorgen voor het onderhoud van de installatie. Het bijvullen van de installatie met water doet uzelf.

Rookmelders
In uw woning zijn rookmelders aanwezig. Deze zijn aangesloten op het elektriciteitsnet. Als er storingen zijn, dan meldt u dit bij ons. Dek de rookmelders alleen af tijdens werkzaamheden waarbij veel stof geproduceerd wordt.

Nutsvoorzieningen
Electra en water zijn standaard aangesloten in de woning. Bij de sleuteloverdracht noteren wij de meterstanden. U sluit zelf een leveringscontract met de diverse leveranciers af.

In uw meterkast ligt een leiding voor de aansluiting van glasvezel en/of centrale antenne installatie. U sluit zelf een contract af met de leverancier voor signaallevering. En u zorgt zelf voor het (laten) aanbrengen van de benodigde apparatuur. 

Opslag en afvoeren van huishoudelijk afval
Ruim huishoudelijk afval (gescheiden huisvuil en papier) meteen op om ongedierte en gevaarlijke situaties te voorkomen. Voor het afvalbeleid en de kosten die erbij horen, kijkt u op de website van de gemeente Deurne. Grof huishoudelijk afval brengt u naar de milieustraat.

Parkeren
De parkeerplaatsen bij uw woning zijn openbaar. U heeft dus geen eigen parkeerplaats bij uw woning.

Aanvullende informatie
Indien u informatie mist op deze pagina en/of in gelinkte documenten, horen wij dat graag. Wij zijn altijd bereid u aanvullende informatie te geven. Stel uw vraag via het contactformulier.

 

Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen. De informatie is zorgvuldig samengesteld, maar kan wijzigen tijdens de bouw van de woningen of als de woning verhuurd is.

Meer weten over het huren van een woning in dit nieuwbouwplan? Kijk dan op de projectwebsite:  www.haspelweg.nl

Opties