Complex-informatie Zandbosweg

Voor de appartementen aan de Zandbosweg gelden enkele bijzondere voorwaarden. Op deze pagina vindt u de betreffende informatie.

Klussen en woninginrichting

Bent u van plan onroerende veranderingen in de woning aan te brengen, dan dient u dit schriftelijk aan te vragen via onze folder “Klussen”.

Ter beperking van hinderlijke contactgeluiden dient u te zorgen voor een goede geluiddempende onderlaag onder uw vloer.

Mechanische ventilatie en afzuigkap

De woningen zijn voorzien van een mechanisch ventilatiesysteem. De schakelaar voor bediening van de ventilatie is aangebracht in de keuken. Verdere uitleg hierover vindt u terug in de technische omschrijving. Tevens is het van belang te weten dat u in de keuken geen gemotoriseerde afzuigkap mag plaatsen.

Parkeren en fietsenstalling

Elk appartement heeft een eigen toegewezen parkeerplaats welke middels een beugel afsluitbaar is. Ieder appartement heeft een eigen berging waarin de mogelijkheid is de fiets te stallen.

Zonwering

Om een eenduidige uitstraling van het gebouw te behouden zijn er afspraken gemaakt over de zonwering. De uitvoering en kleurstelling van de zonwering wordt voorgeschreven door de architect. In het document zonwering kunt u de kleurstelling en uitvoering terugvinden.

Naamplaatjes

Bij de centrale ingang van het complex wordt een naamplaatje aangebracht door Bergopwaarts.

Electronisch sluitplan

Om toegang te krijgen tot het complex waarin uw woning zich bevindt, krijgt u bij aangaan van de huurovereenkomst twee tags. Wilt u meer tags tot uw beschikking hebben dan kunt u deze aanvragen via het aanvraagformulier. Mocht in uw complex sprake zijn van een parkeergarage dan willen wij u hierbij aangeven dat de extra tags die u aanvraagt hiertoe geen toegang hebben.

Technische omschrijving

Afwerkstaat Zandbosweg

Opties

Servicekosten

In de huurprijs van de woning zijn servicekosten opgenomen, deze hebben betrekking op de volgende zaken:

  • het schoonmaken van de algemene ruimten;
  • stroomverbruik t.b.v. de algemene ruimten + lift (alleen voor de appartementen op de verdieping);
  • waterverbruik t.b.v. de algemene ruimten:
  • ramen wassen:
  • telefoon t.b.v. lift.

Schoonmaak algemene ruimtes

Iedere woensdag worden de algemene ruimtes in uw woongebouw schoongemaakt. Klik hier het overzicht van werkzaamheden en de schoonmaakfrequentie bekijken.