Complex-informatie Markt Helmond

Voor de appartementen Markt 16, 16 A t/m G in Helmond gelden enkele bijzondere voorwaarden die wij duidelijk onder uw aandacht willen brengen.

Enkele opmerkingen over de woning:

Bent u van plan onroerende veranderingen in de woning aan te brengen, dan dient u dit schriftelijk aan te vragen via onze folder “Klussen”. Ter beperking van hinderlijke contactgeluiden dient u te zorgen voor een goede geluiddempende onderlaag.

De woningen zijn voorzien van een mechanisch ventilatiesysteem. De schakelaar voor bediening van de ventilatie is aangebracht in de keuken. Verdere uitleg hierover vindt u terug in de technische omschrijving. Tevens is het van belang te weten dat u in de keuken geen gemotoriseerde afzuigkap mag plaatsen.

Fietsenstalling

Er is een algemene fietsenstalling aan de achterzijde van het complex.

Naamplaatjes

Bij de centrale ingang van het complex wordt een naamplaatje aangebracht door Bergopwaarts.

Elektronisch sluitplan

Om toegang te krijgen tot het complex waarin uw woning zich bevindt, krijgt u bij aangaan van de huurovereenkomst twee tags. Wilt u meer tags tot uw beschikking hebben dan kunt u deze aanvragen via het “Aanvraagformulier extra sleutelplaatjes”.

Technische beschrijving appartementen Markt Helmond 

Opties

Servicekosten

In de huurprijs van de woning zijn servicekosten opgenomen, deze hebben betrekking op de volgende zaken:

  • het schoonmaken van de algemene ruimten;
  • stroomverbruik t.b.v. de algemene ruimten + lift (alleen voor appartementen op verdieping);
  • waterverbruik t.b.v. de algemene ruimten
  • telefoon t.b.v. lift.

Op zoek naar een huurwoning in Helmond?

Schrijf uzelf ook in bij www.wooniezie.nl. De woningen van woningbouwvereniging Bergopwaarts in Helmond worden, wanneer ze vrij komen, via de website van Wooniezie geadverteerd. Sinds 1 juli 2022 wordt het aanbod in Helmond toegewezen op basis van inschrijfduur. Voor meer informatie hierover zie Te huur - Wooniezie.

Schoonmaak algemene ruimtes

Iedere vrijdag worden de algemene ruimtes in uw woongebouw schoongemaakt. Klik hier het overzicht van werkzaamheden en de schoonmaakfrequentie bekijken.