Katoenstraat, Deurne

Het plan 

Langs de Katoenstraat, waar voorheen een textielfabriek stond bij het spoor, komen in totaal 57 nieuwe woningen onder de naam 'De Spinnerij'. Het project bestaat uit 37 koopwoningen en 20 sociale huurwoningen. Drie blokken worden gebouwd met in totaal 17 geschakelde koopwoningen. Daarnaast wordt er een nieuwe straat aangelegd waarlangs nog eens drie blokken komen met 20 geschakelde koopwoningen en 20 beneden-bovenwoningen voor verhuur. Bots Bouwgroep ontwikkelt het bouwplan. De huurwoningen komen in beheer van Bergopwaarts. 

Beneden-bovenwoningen

De beneden-bovenwoningen hebben elk een buiten berging op de begane grond. De benedenwoningen hebben een tuin. De bovenwoningen hebben een balkon aan de straatkant, dat zich bevindt op het platte dak van de onderliggende woning. Beide woningen hebben een aparte ingang.

De begane grond woningen hebben een hal met een apart toilet, een woonkamer/keuken, een slaapkamer met een aangrenzende badkamer en een aparte inpandige berging/technische ruimte. De tuin is toegankelijk vanuit de woonkamer. De bovenwoning heeft geen apart toilet; deze is te vinden in de badkamer. 

Parkeren is op openbaar terrein. 

De woningen zijn geschikt voor één en/of tweepersoonshuishoudens. 

Planning

Het plan is nog in ontwikkeling. Eind dit jaar verwachten we dat de bouwwerkzaamheden van start gaan. 

Interesse in een woning

Interesse in een huurwoning? Schrijf je in bij Op zoek naar een woning | Bergopwaarts.nl

Interesse in een koopwoning? Kijk hiervoor bij Vind je nieuwe thuis - Makelaardij Olav.

Programma   Bergopwaarts: 20 beneden-bovenwoningen
Bots Bouwgroep: 37 koopwoningen
Status   In voorbereiding 

Plattegrond

Hieronder vindt u een impressie van de plattegrond van de beneden-bovenwoningen.

Links: plattegrond benedenwoning, rechts: plattegrond bovenwoning

Wilt u informatie ontvangen over de voortgang van dit project?

Vul dan het aanmeldformulier voor de nieuwsbrief Katoenstraat in. Wij sturen u een e-mail op het moment dat er nieuws is over de sociale huurwoningen in dit project.