Uw zoekresultaat

U bent op zoek naar informatie over:

Contact

Op deze pagina vindt u alle contactinformatie van Bergopwaarts waaronder mailadres, telefoonnummer, adres, rekeningnummer, KvK nummer en BTW nummer.

Lees verder...

Contactformulier

Lees verder...

Uw mening

Heeft u recent contact met ons gehad? Aan de balie, telefonisch of persoonlijk met een van onze collega's? Of heeft u een algemene tip voor ons: laat het ons weten!

Lees verder...

Bedrijfsruimte te huur

Bent u op zoek naar een kantoorruimte of bedrijfsruimte? Regelmatig heeft Bergopwaarts bedrijfsruimtes voor ondernemers te huur. Op deze pagina vindt u het actuele aanbod. Heeft u interesse in een van deze bedrijfsruimtes, neem dan contact met ons op.

Lees verder...

Samenwonen of scheiden

Komt er iemand bij u wonen of beëindigt u de samenwoning? Of is er sprake van een scheiding? Neem dan altijd contact op met ons op.

Lees verder...

Veel gestelde vragen

Wij hebben de veelgestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Uw antwoord niet gevonden? Stel uw vraag via het contactformulier op deze website.

Lees verder...

Huur betalen

Huurbetaling verloopt bij Bergopwaarts altijd via een bank. De automatische incassomachtiging is de makkelijkste én een veilige manier om ervoor te zorgen dat u de huur op tijd betaalt. Kunt u de huur (tijdelijk) niet op tijd betalen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Lees verder...

Jaarlijkse huuraanpasing

Per 1 juli wordt een huurverhoging (en soms een huurverlaging) toegepast. Hier vindt u de richtlijnen voor de jaarlijkse huurverhoging. Heeft u vragen over de huurverhoging? Lees de veel gestelde vragen of neem contact op.

Lees verder...

Disclaimer

Deze website is eigendom van Woningbouwvereniging Bergopwaarts. De gebruiksvoorwaarden van de website staat vermeld in deze disclaimer.

Lees verder...

Privacystatement

Bergopwaarts vindt de bescherming van de privacy van haar klanten erg belangrijk. Wij stellen alles in het werk om uw privacy te beschermen en tegelijkertijd onze dienst en service zo persoonlijk mogelijk te houden.

Lees verder...

Aanvraag woningverbetering

U kunt Bergopwaarts verzoeken om tegen huurverhoging verbeteringen in uw woning te laten aanbrengen. Denk hier bij bijvoorbeeld aan: Centrale verwarming in plaats van luchtverwarming, warmwatervoorziening in plaats van boiler/geiser, isolatieglas, spouwisolatie, vloerisolatie of een extra toilet.

Lees verder...

Huisvesting bijzondere doelgroepen

Op deze pagina hebben we voor u de meest gestelde vragen over de huisvesting van bijzondere doelgroepen en statushouders op een rijtje gezet.

Lees verder...

Samenwerking

We willen en kunnen het niet alleen. Onze doelstellingen willen wij samen met onze belanghebbenden realiseren. Hier vindt u de partijen waar Bergopwaarts veelal mee samenwerkt.

Lees verder...

Koopgarantwoning verkopen

Lees verder...

Aanvraag opplusvoorzieningen

Opplussen is het aanbrengen van kleine aanpassingen of voorzieningen in uw woning, zodat u langer zelfstandig in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen.

Lees verder...

Heeft u gevonden wat u zocht?