Uw zoekresultaat

U bent op zoek naar informatie over:

Nieuws

Hier leest u alle nieuwsberichten van Bergopwaarts.

Lees verder...

Keuzeformulier verzending Nieuwsbrief Goede Buurt

Lees verder...

Voorwoord nieuwsbrief maart 2022

Na twee jaar corona op de voorpagina van de krant, domineert nu de oorlog in Oekraïne het nieuws. Miljoenen mensen zijn inmiddels het Europese land ontvlucht. Onschuldige mensen met dromen zoals u en ik. Een huis, een gezin, een mooie baan. Hun dromen veranderden in nachtmerries. En dat in een paar weken tijd. Uiteindelijk heeft deze zinloze oorlog gevolgen voor ons allemaal. De energieprijzen rijzen de pan uit en het toch al grote woningtekort stijgt de komende tijd alleen maar verder.

Lees verder...

Nieuwe directeur-bestuurder Evert Remmerswaal

Bergopwaarts heeft sinds 1 mei een nieuwe directeur-bestuurder: Evert Remmerswaal. Evert werkt al lange tijd in de volkshuisvesting. Zo was hij directeur-bestuurder bij Bouwvereniging Onze Woning. Tot 1 mei werkte hij als adjunct-directeur Vastgoed bij Habion.

Lees verder...

Publicaties

Om u goed te informeren brengt Bergopwaarts regelmatig publicaties en folders uit die zowel corporate nieuws bevatten als praktische informatie.

Lees verder...

Disclaimer

Deze website is eigendom van Woningbouwvereniging Bergopwaarts. De gebruiksvoorwaarden van de website staat vermeld in deze disclaimer.

Lees verder...

Nieuwbouw

Op zoek naar nieuwbouw in bijvoorbeeld Deurne of Asten? Of een andere gemeente in ons werkgebied? U vindt hier informatie en de actuele stand van zaken over de nieuwbouwprojecten van Bergopwaarts.

Lees verder...

Passende woonvormen voor mensen met een beperking

Naast huisvesting voor reguliere woningzoekenden, bieden wij ook graag een passende woonvorm voor bijzondere doelgroepen. Een plek waar mensen die begeleiding nodig hebben in een veilige omgeving zo zelfstandig mogelijk kunnen wonen. Voor initiatieven staan wij open. Wij ondersteunen en realiseren graag in samenwerking deze bijzondere woonvormen. Ze zorgen voor een divers en interessant woningaanbod en verlevendiging van een wijk of straat.

Lees verder...

Uitgaven in balans

Vraagt u zich ook weleens af hoe u uw inkomsten en uitgaven meer in balans kunt brengen? Hoe u meer overzicht krijgt in uw geldzaken? Of hoe u uw kind leert omgaan met geld? Diverse handige websites kunnen hierbij van pas komen, bijvoorbeeld Nibud.nl, wijzeringeldzaken.nl en gripopschuld.nl.

Lees verder...

Weer beter met de buren met Buurtbemiddeling

Overlast van de buren of ergernissen? Vaak kloppen bewoners ermee aan bij Bergopwaarts. Ton Schmitz en Sandra Stokbroeks, coördinatoren Buurtbemiddeling DAS (Deurne, Asten, Someren), leggen uit waarom het beter is om bij eerst bij hen aan te kloppen.

Lees verder...

Duofietsen in Deurne: de gezellige variant van de tandem

Stel: u fietst graag, maar bent niet meer in staat dat zelf te doen. Is het dan toch nog mogelijk om (al fietsend) te genieten van het Peelgebied? Gelukkig wel. Mensen met een beperking kunnen sinds vorig jaar terecht bij DuoFietsenDeurne. Een gesprek met Patrick Teunisse, voorzitter van de stichting.

Lees verder...

José van Woerkum met pensioen: ik ben opgegroeid met Bergopwaarts

Ruim 43 jaar in dienst bij dezelfde werkgever. José van Woerkum geloofde het zelf ook bijna niet. Toch had ze donderdag 17 maart haar laatste werkdag bij Bergopwaarts. ‘Ik vond het heel dubbel. Natuurlijk kijk ik uit naar die vrije tijd, golfen, eten met vrienden, maar ik ga mijn collega’s ook heel erg missen.’

Lees verder...

Onderhoud en verduurzamingen

Tinnie Proenings uit Deurne heeft weer een fris en vernieuwd huis. Bergopwaarts knapte de woning, waar ze al 55 jaar met veel plezier woont, op.

Lees verder...

Veranderingen in de huurtoeslag: wat betekent dat voor u?

De regels rondom de huurtoeslag veranderden in 2022. De Belastingdienst verruimde de inkomensgrenzen. Dit kan betekenen dat u dit jaar wél in aanmerking komt voor huurtoeslag, terwijl dat eerder misschien niet het geval was.

Lees verder...

Super om als starter een kans te krijgen

Shanna O’Gorman kreeg begin maart de sleutel van haar nieuwe studio aan de Molenstraat in Deurne. Helemaal nieuw is de plek niet voor haar. Shanna’s oma Mien (84) woonde er namelijk ook. Toen heette de locatie nog Thuishuis, een plek waar 55-plussers samen onder één dak woonden.

Lees verder...

Heeft u gevonden wat u zocht?