Uw zoekresultaat

U bent op zoek naar informatie over:

Verhuizen

Heeft u verhuisplannen? Op de pagina 'Huur opzeggen' vindt u meer informatie over hoe de huur op te zeggen.

Lees verder...

Huur opzeggen

Heeft u verhuisplannen? Op de pagina huur opzeggen vindt u meer informatie over hoe de huur op te zeggen en welke handige diensten er zijn om het verhuizen voor u te vergemakkelijken. Zoals bijvoorbeeld de BERGopBOX. Meer informatie over verhuizen vindt u in de folder.

Lees verder...

Urgentie

Als u door een acute noodsituatie op korte termijn andere huisvesting nodig heeft, kunt u eventueel in aanmerking komen voor urgentie.

Lees verder...

Huren bij Bergopwaarts

Wat mag u van Bergopwaarts verwachten als u een woning huurt? In de algemene voorwaarden - huurvoorwaarden - vindt u wat u van ons mag verwachten als u een woning van ons huurt, en welke regels er voor u als huurder gelden. Huurt u een appartement in een gebouw met huur- én koopappartementen, dan regelt een Vereniging van Eigenaars (VvE) het beheer van het gebouw.

Lees verder...

Sleutels elektronische sloten (Salto tags)

Wilt u meer informatie over Salto sleutelplaatje(s) voor de de centrale toegangsdeur(en) die bij de door u gehuurde of gekochte woning horen? Via deze pagina kunt u ook extra tags aanvragen.

Lees verder...

Aanvullende diensten

Bergopwaarts heeft een aantal aanvullende diensten zoals het gratis lenen van een handige aanhangwagen (BergOpBox), gunstige prijsafspraken met WoonEnergie en/of voor korting op verzekeringen. U kunt daar als bewoner direct van profiteren!

Lees verder...

Veel gestelde vragen

Wij hebben de veelgestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Uw antwoord niet gevonden? Stel uw vraag via het contactformulier op deze website.

Lees verder...

Publicaties

Om u goed te informeren brengt Bergopwaarts regelmatig publicaties en folders uit die zowel corporate nieuws bevatten als praktische informatie.

Lees verder...

Heeft u gevonden wat u zocht?