Uw zoekresultaat

U bent op zoek naar informatie over:

Verhuizen

Heeft u verhuisplannen? Op de pagina 'Huur opzeggen' vindt u meer informatie over hoe de huur op te zeggen.

Lees verder...

Huur opzeggen

Heeft u verhuisplannen? Op de pagina huur opzeggen vindt u meer informatie over hoe de huur op te zeggen en welke handige diensten er zijn om het verhuizen voor u te vergemakkelijken. Zoals bijvoorbeeld de BERGopBOX. Meer informatie over verhuizen vindt u in de folder.

Lees verder...

Veel gestelde vragen

Wij hebben de veelgestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Uw antwoord niet gevonden? Stel uw vraag via het contactformulier op deze website.

Lees verder...

Urgentie

Als u door een acute noodsituatie op korte termijn andere huisvesting nodig heeft, kunt u eventueel in aanmerking komen voor urgentie.

Lees verder...

Huren bij Bergopwaarts

Wat mag u van Bergopwaarts verwachten als u een woning huurt? In de algemene voorwaarden - huurvoorwaarden - vindt u wat u van ons mag verwachten als u een woning van ons huurt, en welke regels er voor u als huurder gelden. Huurt u een appartement in een gebouw met huur- én koopappartementen, dan regelt een Vereniging van Eigenaars (VvE) het beheer van het gebouw.

Lees verder...

Aanvullende diensten

Bergopwaarts heeft een aantal aanvullende diensten zoals het gratis lenen van een handige aanhangwagen (BergOpBox), gunstige prijsafspraken met WoonEnergie en/of voor korting op verzekeringen. U kunt daar als bewoner direct van profiteren!

Lees verder...

Sleutels elektronische sloten (Salto tags)

Wilt u meer informatie over Salto sleutelplaatje(s) voor de de centrale toegangsdeur(en) die bij de door u gehuurde of gekochte woning horen? Via deze pagina kunt u ook extra tags aanvragen.

Lees verder...

Publicaties

Om u goed te informeren brengt Bergopwaarts regelmatig publicaties en folders uit die zowel corporate nieuws bevatten als praktische informatie.

Lees verder...

Van goed naar beter

May van Hoek (91) en Rijk Simdorn (89) verruilden hun eengezinswoning voor een appartement, midden in het centrum van Deurne. May: ‘Wij houden wel van een beetje reuring. We wonen hier geweldig.’

Lees verder...

Een zachte landing in de wijk!

Verhuizen is voor veel mensen een spannende gebeurtenis. Je verlaat je vertrouwde omgeving en komt terecht in een straat en buurt waar je (nog) niemand kent. Voor mensen van buiten de gemeente is zo’n stap vaak nóg groter. Zeker als je uit een land komt waar oorlog heerst. Je moet huis en haard verlaten en een nieuw leven opbouwen in een land met een andere cultuur, een andere taal en een ander klimaat. Hoe fijn is het dan als je een warm welkom krijgt in je nieuwe straat? Doa Briki kan er over meepraten.

Lees verder...

Heeft u gevonden wat u zocht?