Nieuwsbrief 6, Europastraat Deurne, oktober 2016

Bouw woningen op gang

De bouw van de woningen in fase 1 aan de Europastraat komt nu echt op gang. De grondpalen zijn geheid en de fundering wordt op dit moment gelegd. Neem eens een kijkje ter plaatse of kijk op de website www.europastraat.nl. Naast informatie over de woningen in het project, staan er ook foto’s op van de vorderingen van de bouw.

Plattegronden woningen Europastraat

Op de website www.europastraat.nl staan inmiddels de plattegronden van de acht beneden- en acht bovenwoningen. De plattegronden van de 37 appartementen op de hoek van de Europastraat en Molenstraat staan naar verwachting binnen twee weken op de website.

Regionaal Autisme Centrum (RAC)

Aan de Europastraat worden in twee fases 89 huurwoningen gebouwd. In fase 1 worden vier boven- en vier benedenwoningen voor het RAC gereserveerd. Bergopwaarts is er ook voor het huisvesten van personen die daar zelf moeilijk in kunnen voorzien en levert hier graag een bijdrage aan. Voor (jong) volwassenen met autisme ontstaat er zo een unieke mogelijkheid om met begeleiding op eigen benen te kunnen staan. De andere huurwoningen van fase 1 komen in de reguliere verhuur van Bergopwaarts.

Verhuur

De verhuur van de woningen fase 1 komen begin 2017 in het woningaanbod van Bergopwaarts. Dan zijn ook de voorwaarden voor toewijzing bekend. De exacte datum ontvangt u van ons tijdig in een volgende nieuwsbrief.

In het vierde kwartaal van 2017 hopen wij deze woningen gereed te hebben. Vervolgens starten wij met de bouw van de woningen van fase 2.  

Meer informatie

Hebt u vragen over de woningen in het plan?

Neem contact op met  Els van Weele. U kunt haar bereiken via 0493-327300 op werkdagen van 9:00 – 12:30 uur of via e-mail e.vanweele@bow.nl.

Hebt u vragen over de verhuur van de woningen?

Neem contact op met  één van onze consulenten Wonen: Helmie Proenings of Wiljan Raijmakers. Zij zijn op werkdagen bereikbaar via 0493-327380 of via e-mail consulentenWonen@bow.nl.

Met vriendelijke groet,
Woningbouwvereniging Bergopwaarts

<< Terug naar het overzicht

Opties

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Op het moment dat er nieuws is over project Europastaat, dan versturen wij een nieuwsbrief per e-mail. Wilt u deze nieuwsbrief ontvangen? Klik dan hier om uw gegevens aan ons door te geven.