Bouw Europastraat fase 2 is begonnen!

Nieuwsbrief 11, Europastraat Deurne, mei 2017

We zijn gestart met het bouwen van de 36 huurappartementen fase 2. Als alles volgens planning verloopt, hopen wij in de zomer van 2018 de woningen gereed te hebben.

Type woningen

Alle appartementen hebben twee slaapkamers en een eigen berging in de kelder. De auto kan men parkeren op de openbare parkeerplaatsen dicht bij de woningen.
Op dit moment is nog niet bekend wanneer de appartementen in de verhuur gaan. We laten dit tijdig weten via allerlei kanalen zoals deze nieuwsbrief, de website, Facebook en Twitter. Ook de huurprijzen en de voorwaarden voor toewijzing van de huurappartementen worden te zijner tijd bekend gemaakt.

Regenwater afvoeren

Tegenwoordig komen steeds vaker heftige regenbuien voor. En al dat regenwater moet ergens naartoe. Liever niet naar het riool, maar terug in de natuur. Om te voorkomen dat de Europastraat en de parkeerplaatsen na een regenbui vol komen te staan met water, worden onder de parkeerplaatsen infiltratiekratten geplaatst. Dit ondergronds infiltratiesysteem heeft een groot capaciteit om in korte tijd een enorme hoeveelheid regenwater op te slaan om deze vervolgens weer terug in de grond te laat sijpelen.

Herinnering: Dag van de Bouw: zaterdag 20 mei tussen 11:00 – 15:00 uur

U bent a.s. zaterdag van harte welkom op de bouwlocatie van de Europastraat in Deurne. Wij doen mee met de landelijke Dag van de Bouw. Een deel van de bouw is op deze dag voor iedereen toegankelijk. Naast medewerkers van Bergopwaarts en van Bots Bouwgroep zijn ook een aantal leerlingen van het Hub van Doornecollege aanwezig. Zij geven een demonstratie metselen. Ook wordt er op deze dag iets leuks georganiseerd voor de kinderen. Kijk voor meer informatie over de landelijke ‘Dag van de Bouw’ op www.debouwmaakthet.nl/dagvandebouw.

Wij zien u graag op 20 mei op de bouwplaats!

Hebt u vragen over het plan?

Kijk op www.europastraat.nl. Hier vindt u naast informatie over het plan, ook foto’s van de voortgang van de bouw.

Met vriendelijke groet,
Woningbouwvereniging Bergopwaarts

Regenwater afvoeren