Nieuwsbrief 4, Europastraat Deurne, augustus 2016

Het is zover!

Wij gaan eind augustus 2016 starten met de bouw van 95 woningen aan de Europastraat in Deurne. Er komen in twee fases 89 sociale huurappartementen en 6 koop patiowoningen.

Twee fases

De eerste fase betreft de 37 huurappartementen gelegen aan de rotonde (hoek Molenstraat/Europastraat) en het naastgelegen blok met 8 beneden- en 8 bovenwoningen (aan de Europastraat). In fase 2 worden 42 woningen gebouwd (36 huurappartementen en 6 koop patiowoningen). Bouwbedrijf Bots Bouwgroep uit Deurne gaan de woningen bouwen.

Type woningen

Het betreft voornamelijk appartementen met twee slaapkamers. De beneden- en bovenwoningen zijn zowel woningen met één als met twee slaapkamer(s). Alle woningen krijgen een eigen berging en men kan parkeren op de openbare parkeerplaatsen dicht bij de woningen.

De patiowoningen worden te koop aangeboden door Bots Wonen. Voor meer informatie: www.botswonen.nl.

Interesse in een huurappartement?

Naar verwachting start de verhuur van de woningen Europastraat fase 1 in januari 2017. We laten dit tijdig weten via allerlei kanalen zoals de website, de nieuwsbrief, Facebook en Twitter. De huurprijzen en de voorwaarden voor toewijzing van deze huurappartementen zullen te zijner tijd bekend worden gemaakt.

Planning

Als alles volgens planning verloopt, hopen wij in het vierde kwartaal van 2017 de woningen van de eerste fase gereed te hebben. Vervolgens starten wij met de bouw van de woningen van fase 2.

Vragen?

Hebt u vragen over het plan, neem contact op met  Els van Weele. U kunt haar bereiken via 0493-327300 op werkdagen van 9:00 – 12:30 uur of via e-mail e.vanweele@bow.nl. Neem ook een kijkje op www.europastraat.nl en of volg ons op Facebook en Twitter!

Met vriendelijke groet,
Woningbouwvereniging Bergopwaarts

<< Terug naar het overzicht

Opties

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Op het moment dat er nieuws is over project Europastaat, dan versturen wij een nieuwsbrief per e-mail. Wilt u deze nieuwsbrief ontvangen? Klik dan hier om uw gegevens aan ons door te geven.