Nieuwsbrief 5, Europastraat Deurne, september 2016

Start bouw op prachtige locatie is een feit

Op dinsdag 6 september hebben wij, samen met betrokkenen waaronder ook omwonenden, een symbolische start gemaakt met de bouw van het project Europastraat in Deurne. Na jaren van plannen maken en telkens bijstellen van het ontwerp, kan het project eindelijk van start gaan.

Directeur bestuurder Chris Theuws van Bergopwaarts, directeur Martien Bots van Bouwbedrijf Bots en wethouder Helm Verhees van gemeente Deurne spraken de genodigden kort toe. Zij gaven allen aan dat ze heel trots zijn dat het project Europastraat eindelijk van start gaat, en dat de samenwerking tussen de partijen bij de voorbereidingen van dit project heel goed verlopen is.

“Een grote aanwinst voor het dorp; een plan met een grote toegevoegde waarde, dat helemaal past in de bestemming en het straatbeeld van Deurne.”

Grote belangstelling start bouw

Onder grote belangstelling van genodigden is de eerste paal met een ouderwetse heistelling de grond ingeslagen. Vervolgens is samen met de genodigden geproost op een goed verloop van de bouw. Hiermee is de eerste fase van het project in gang gezet.
In het vierde kwartaal van 2017 hopen wij deze woningen gereed te hebben. Vervolgens starten wij met de bouw van de woningen van fase 2.

De huurwoningen vallen in de sociale sector en hiermee kunnen we vele woningzoekenden passend een woning aanbieden op een prachtlocatie.

Meer informatie

Hebt u vragen over het plan, neem contact op met  Els van Weele. U kunt haar bereiken via 0493-327300 op werkdagen van 9:00 – 12:30 uur of via e-maile.vanweele@bow.nl. Neem ook een kijkje op www.europastraat.nl. Naast informatie over het project, staan er ook foto’s op van de symbolische start bouw.

Met vriendelijke groet,
Woningbouwvereniging Bergopwaarts

<< Terug naar het overzicht

Opties

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Op het moment dat er nieuws is over project Europastaat, dan versturen wij een nieuwsbrief per e-mail. Wilt u deze nieuwsbrief ontvangen? Klik dan hier om uw gegevens aan ons door te geven.