Appartementen Europastraat

Fase 2 van project Europastraat bestaat uit 36 sociale huurappartementen. Hiervan zijn 8 appartementen voor het Regionaal Autisme Centrum gereserveerd. Voor (jong-) volwassenen met autisme ontstaat er zo een unieke mogelijkheid om met begeleiding op eigen benen te kunnen staan. Bergopwaarts is er ook voor het huisvesten van personen die daar zelf moeilijk in kunnen voorzien en levert hier graag een bijdrage aan. 

Voorwaarden voor woningtoewijzing

  • 18 appartementen worden toegewezen aan één of tweepersoonshuishoudens vanaf 23 jaar met een maximaal bruto jaarinkomen van € 36.798,00 (prijspeil 2018). 
  • 10 appartementen worden toegewezen aan doorstromers* waarvan het huishouden bestaat uit één of twee personen vanaf 23 jaar met een maximaal bruto jaarinkomen van € 36.798,00 (prijspeil 2018). 

* Een doorstromer is een woningzoekende die een huurwoning van Bergopwaarts vrijmaakt. Bent u een doorstromer? Controleer uw inschrijving en vul bij huidige woonsituatie “Huurwoning Bergopwaarts en woning komt vrij" in.

In dit gebouw vindt u 3-kamer appartementen, dus met 2 slaapkamers. Verder hebben ze allemaal een woonkamer (sommige doorzon-) met open keuken, een balkon, een inpandige berging en een badkamer met douche, wastafel en 2e toilet. Ook beschikken de appartementen over een eigen berging in het souterrain.

Huurprijs

De huurprijs per woning is € 597,00 (exclusief servicekosten). De servicekosten bedragen € 26,- per woning. 
Huurtoeslag is mogelijk.

Parkeren

Het terrein buiten het gebouw is openbaar. Er zijn geen parkeerplaatsen aan de woningen toegekend. Gemeente Deurne kan u meer informatie geven over de voorwaarden.

Plattegronden

Onder aan deze pagina kunt u de plattegronden van alle appartementen bekijken.

Interesse in huurappartement?

U kunt niet meer reageren op deze woningen. De toewijzingsgesprekken zijn momenteel gevoerd. 

Plattegronden en documenten

De plattegronden per appartement vindt u hieronder.