Feestelijke oplevering Europastraat fase 1!

De eerste fase van de nieuwbouw aan de Europastraat is klaar. Op maandag 20 november 2017 zijn wij, samen met betrokkenen waaronder ook omwonenden en nieuwe huurders, feestelijk gestart met de oplevering van de eerste nieuwe huurwoningen aan de Europastraat in Deurne. Na jaren braak liggen, kan er eindelijk weer gewoond worden op deze plek!

Tijdens de feestelijkheden is ook de nieuwe naam voor het gebouw op de hoek Europastraat/Molenstraat bekend gemaakt: de PAREL.

Volgende week ontvangen de huurders de sleutel van hun nieuwe woning. De woningen zijn verhuurd aan jong en oud. De jongste huurder is 22 jaar en de oudste is 88 jaar. 

We wensen de nieuwe bewoners veel succes met verhuizen, maar vooral veel woonplezier toe!  

Fase 2, 36 appartementen

In mei 2017 is de bouw van fase 2 gestart. De bouw loopt voorspoedig. We hopen dat volgend jaar zomer deze woningen gereed zijn. Alle appartementen hebben twee slaapkamers en een eigen berging in de kelder. Op dit moment is nog niet bekend wanneer de appartementen in de verhuur gaan. We laten dit tijdig weten via allerlei kanalen zoals deze nieuwsbrief, de website, Facebook en Twitter. Ook de huurprijzen en de voorwaarden voor toewijzing van de huurappartementen worden te zijner tijd bekend gemaakt. 
 

Hebt u vragen over het plan?

Kijk op www.europastraat.nl. Hier vindt u naast informatie over het plan, ook foto’s van de voortgang van de bouw.  

Met vriendelijke groet,
Woningbouwvereniging Bergopwaarts

Opties

Klik hier om de foto's van de feestelijke oplevering te bekijken.