Nieuwsbrief 1, Europastraat Deurne, oktober 2015

Ná vaststelling bestemmingsplan, starten wij met de bouw aan de Europastraat in Deurne!

Stukken Europastraat ter inzage bij gemeente

In Deurne bestaat er een grote behoefte aan betaalbare huurwoningen voor jong en oud. Wij willen dan ook graag in twee fases op de mooie locatie Europastraat, dichtbij het centrum in Deurne circa 95 woningen bouwen. Het betreft een differentiatie in type woningen: sociale huurappartementen, duplexwoningen (sociale huur) en patio’s. Na vaststelling van het bestemmingsplan, willen wij zo snel mogelijk starten met de bouw.

Vanaf het begin van het ontwikkelingsproces zijn omwonenden betrokken. Op 7 oktober 2015 is het definitieve plan aan hen gepresenteerd. Het plan ligt nu ter inzage bij de gemeente Deurne. Meer hierover kunt u lezen in de Officiele bekendmakingen Gemeente Deurne donderdag 8 oktober 2015, wk 41.

Type woningen
In het plan worden voornamelijk huurappartementen met twee slaapkamers gebouwd. De duplexwoningen worden huurwoningen met één of twee slaapkamers. De patiowoningen worden gebouwd en verkocht of verhuurd door een nog te selecteren aannemer. Alle woningen worden voorzien van een eigen berging. Parkeerplaatsen worden rondom de woningen gesitueerd.

Aan het eind van 2015 verwachten we u meer informatie te kunnen geven over de verdere ontwikkeling van de bouwplannen aan de Europastraat in Deurne.

Woningbouwvereniging Bergopwaarts

<< Terug naar het overzicht

Opties

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Op het moment dat er nieuws is over project Europastaat, dan versturen wij een nieuwsbrief per e-mail. Wilt u deze nieuwsbrief ontvangen? Klik dan hier om uw gegevens aan ons door te geven.