Nieuwsbrief 3, Europastraat Deurne, april 2016

Een stapje dichterbij!

Het voorbereidingsproces is in volle gang en we komen stapje voor stapje dichter bij de start van de bouw van 95 nieuwe woningen aan de Europastraat in Deurne. We hebben de keuze gemaakt voor de architect en het bouwbedrijf die de woningen gaat bouwen: Bots Bouwgroep uit Deurne in combinatie met de architecten Van den Acker en More For You. Zij kennen de omgeving als geen ander en hebben een mooi plan ontworpen dat goed past in de Deurnese woonomgeving. Ook nieuwsgierig? Kijk op de website www.europastraat.nl. Hier ziet u hoe het nieuwe plan aan de Europastraat eruit komt te zien.

Twee fases

In twee fases worden 95 nieuwe woningen voor jong en oud gebouwd. De eerste fase betreft de 37 huurappartementen gelegen aan de rotonde (hoek Molenstraat/Europastraat) en het naastgelegen blok met 8 beneden- en 8 bovenwoningen (aan de Europastraat). In fase 2 worden 42 woningen gebouwd (36 huurappartementen en 6 koop patiowoningen).

Planning

Als alles volgens planning verloopt, hopen wij rondom de bouwvak van 2016 te starten met de bouw van de eerste fase van het project. Nadat fase 1 gereed is – indien alles volgens planning loopt in het vierde kwartaal van 2017 – starten wij met de bouw van de woningen van fase 2.

Verhuur woningen fase 1

Indien u interesse heeft in een huurappartement? Schrijft u zich dan in als woningzoekende bij Bergopwaarts via www.bergopwaarts.nl. Let wel, de inschrijving is een algemene inschrijving en geeft geen recht op een huurappartement in een bepaald project. Naar verwachting start de verhuur van de woningen Europastraat fase 1 in het najaar van 2016. We laten dit tijdig weten via de website, de nieuwsbrief, Facebook en Twitter. De huurprijzen en de voorwaarden voor toewijzing van deze huurappartementen zullen te zijner tijd bekend worden gemaakt.

Vragen

Hebt u vragen over het plan, neem contact op met  Els van Weele. U kunt haar bereiken via 0493-327300 op werkdagen van 9:00 – 12:30 uur of via e-mail e.vanweele@bow.nl.

Volg ons ook op Facebook en Twitter!

Met vriendelijke groet,
Woningbouwvereniging Bergopwaarts

<< Terug naar het overzicht

Opties

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Op het moment dat er nieuws is over project Europastaat, dan versturen wij een nieuwsbrief per e-mail. Wilt u deze nieuwsbrief ontvangen? Klik dan hier om uw gegevens aan ons door te geven.