Nieuwsbrief 7, Europastraat Deurne, januari 2017

Vanaf 19 januari 2017 in het woningaanbod: 45 nieuwbouwwoningen aan de Europastraat, Deurne!

Huurprijs voor alle woningen: € 592,55 per maand (exclusief servicekosten)

De 37 huurappartementen aan de Molenstraat/Europastraat en 8 beneden- en bovenwoningen aan de Europastraat komen vanaf 19 januari 2017 in het woningaanbod van Bergopwaarts. De huurwoningen vallen in de sociale sector.

Toewijzing:

De woningen zijn geschikt voor jong en oud! Wij geven voorrang aan 65-plussers, doorstromers (woningzoekenden die een huurwoning van Bergopwaarts vrijmaken), en starters uit gemeente Deurne of Asten (woningzoekenden uit gemeente Deurne of Asten die voor het eerst zelfstandig gaan wonen). Kijk voor meer informatie over de woningen op www.europastraat.nl.

Reageren:

Schrijf u in als woningzoekende bij Bergopwaarts via www.bergopwaarts.nl. Bent u ingeschreven als woningzoekende reageer dan vanaf donderdag 19 januari 2017, 9:00 uur via inloggen.bergopwaarts.nl (let op: zonder www) op de woningen. Onder ‘huur aanbod’ vindt u de woningadvertenties. U kunt reageren tot maandag 23 januari 2017, 23:59 uur.

Tip: vraag alvast uw inkomensverklaring 2015 aan bij de Belastingdienst (0800-0543).

Let op: voorkom teleurstellingen. Belangrijk is dat de gegevens van uw inschrijving actueel zijn! Anders maakt u mogelijk geen kans op een woning. Controleer uw inschrijfgegevens via inloggen.bergopwaarts.nl (let op: zonder www) en klik op mijn portaal - mijn inschrijving. Let vooral op of uw geboortedatum, totaal aantal verhuizende personen en de huidige woonsituatie juist zijn ingevuld!
In het laatste kwartaal van 2017 hopen wij de woningen gereed te hebben. Vervolgens starten wij met de bouw van de woningen van fase 2.

Hebt u vragen over de verhuur van de woningen?

Kijk op www.europastraat.nl of neem contact op met één van onze consulenten Wonen: Helmie Proenings of Wiljan Raijmakers. Zij zijn op werkdagen bereikbaar via 0493-327380 of via e-mail consulentenWonen@bow.nl.

Met vriendelijke groet,
Woningbouwvereniging Bergopwaarts

<< Terug naar het overzicht

Opties

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Op het moment dat er nieuws is over project Europastaat, dan versturen wij een nieuwsbrief per e-mail. Wilt u deze nieuwsbrief ontvangen? Klik dan hier om uw gegevens aan ons door te geven.