Nieuwsbrief 13, december 2017                 

Vanaf 11 januari 2018 in het woningaanbod:
28 nieuwbouwwoningen aan de Europastraat, Deurne!

Huurprijs voor alle woningen: € 597,00 per maand (exclusief servicekosten)

28 sociale huurappartementen aan de Europastraat komen vanaf 11 januari 2018 in het woningaanbod van Bergopwaarts.
De servicekosten bedragen € 26,- per woning. 

Toewijzing

De woningen zijn geschikt voor jong en oud! Voor tien woningen geldt een voorrang voor doorstromers (woningzoekenden die een huurwoning van Bergopwaarts vrijmaken). Kijk voor meer informatie over de toewijzing op www.europastraat.nl.

Reageren

Schrijf u in als woningzoekende bij Bergopwaarts via www.bergopwaarts.nl. Bent u ingeschreven als woningzoekende reageer dan vanaf donderdag 11 januari 2018, 9:00 uur via inloggen.bergopwaarts.nl (let op: zonder www) op de woningen. Onder ‘huur aanbod’ vindt u de woningadvertenties. U kunt reageren tot maandag 15 januari 2018, 23:59 uur.
Tip: vraag alvast uw actuele inkomensverklaring aan bij de Belastingdienst via telefoon 0800-0543 of met uw DigiD via Mijn Belastingdienst.

Let op: voorkom teleurstellingen. Belangrijk is dat de gegevens van uw inschrijving actueel zijn! Anders maakt u mogelijk geen kans op een woning. Controleer uw inschrijfgegevens via inloggen.bergopwaarts.nl (let op: zonder www) en klik op mijn portaal - mijn inschrijving. Let vooral op of uw geboortedatum, totaal aantal verhuizende personen en de huidige woonsituatie juist zijn ingevuld!

Heeft u samen met uw partner belangstelling voor deze appartementen en is één van u jonger dan 23 jaar? Neem dan contact op met één van onze woonadviseurs om samen uw inschrijving te controleren.

Rond de zomer van 2018 hopen wij de woningen gereed te hebben.  

Hebt u vragen over de verhuur van de woningen?

Kijk op www.europastraat.nl voor meer informatie over de woningen en de plattegronden. Of neem contact op met één van onze woonadviseurs: Zij zijn op werkdagen bereikbaar via 0493-327380 of via e-mail Woonadviseurs@bow.nl.

Wij wensen u en uw naasten fijne feestdagen en een mooi 2018.

Met vriendelijke groet,
Woningbouwvereniging Bergopwaarts

Opties

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Op het moment dat er nieuws is over project Europastaat, dan versturen wij een nieuwsbrief per e-mail. Wilt u deze nieuwsbrief ontvangen? Klik dan hier om uw gegevens aan ons door te geven.