Nieuwsbrief 16 - Februari 2016

Alle woningen Europastraat verhuurd

De verhuur van de woningen aan de Europastraat is soepel verlopen. Alle woningen zijn op dit moment verhuurd. De huurders ontvangen rond de zomer de sleutel van hun nieuwe woning.

Geen kandidaat?

We hebben veel woningzoekenden blij gemaakt met een woning in deze nieuwbouw. Misschien bent u toch degene die we helaas hebben moeten teleurstellen. Op dit moment (her)bouwen wij volop om in zo veel mogelijk behoefte te kunnen voorzien. Zoals aan de Martinetstraat en de Zandbosweg in Deurne en aan Het Klavier in Aarle-Rixtel.

Woningaanbod
De appartementen aan de Martinetstraat komen op 22 februari in het woningaanbod van Bergopwaarts. Deze appartementen worden met voorrang toegewezen aan starters. Het is nog niet bekend wanneer de huurappartementen van de andere projecten in het woningaanbod van Bergopwaarts komen. Kijk voor meer informatie over de nieuwbouwprojecten op onze website www.bergopwaarts.nl

Vragen?

Heeft u vragen over het inschrijven als woningzoekende en het woningaanbod? Neem dan contact op met één van onze woonadviseurs: zij zijn op werkdagen bereikbaar via 0493-327380 of via e-mail Woonadviseurs@bow.nl.

Volg ons ook op Facebook en Twitter!

Met vriendelijke groet,
Woningbouwvereniging Bergopwaarts

Opties