Contact

Huurwoningen

Interesse in huurappartement?

Indien u interesse heeft in een huurappartement, dan dient u zich in te schrijven bij Bergopwaarts als woningzoekende via www.bergopwaarts.nl. Let wel, de inschrijving is een algemene inschrijving en geeft geen recht op een huurappartement in een bepaald project. De woningen Europastraat fase 1 zijn op 19 januari 2017 geadverteerd in het woningaanbod van Bergopwaarts. U kunt niet meer reageren op de woningen. Alle woningen van fase 1 zijn op dit moment verhuurd. 

Wanneer de woningen van fase 2 in het woningaanbod komen is nog niet bekend. Houdt u hiervoor onze website, Facebook en Twitter in de gaten. 

Heeft u nog vragen over de huurwoningen van het project Europastraat? Dan kunt u contact opnemen met Woningbouwvereniging Bergopwaarts.

Patiowoningen

De patiowoningen worden te koop aangeboden door Bots Bouwgroep. Voor meer informatie: www.botswonen.nl.

Woningbouwvereniging Bergopwaarts

Dunantweg 10
5751 CB   Deurne

Openingstijden 

Van maandag t/m vrijdag is ons kantoor geopend van 09.00 – 12.30 uur. U bent dan van harte welkom. Na 12.30 uur kunt u ons op afspraak bezoeken.

Telefoon

Algemeen (0493) 327 300 (maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 12.30 uur)  of neem direct contact op met een van de medewerkers van Bergopwaarts.