Nieuwsbrief 2, Europastraat Deurne, december 2015

2016 wordt hét jaar voor de Europastraat!

In 2016 wil Bergopwaarts graag met het plan Europastraat in Deurne aan de slag om te voldoen aan de grote behoefte aan betaalbare huurwoningen voor vele woningzoekenden in Deurne en omgeving. Echter voordat het zover is, dient Bergopwaarts hiervoor de benodigde procedures zorgvuldig te volgen. 
 
In oktober en november 2015 heeft het nieuwe ontwerpbestemmingsplan ter inzage bij de gemeente gelegen. De termijn om zienswijzen in te dienen is inmiddels verstreken. Een aantal personen hebben Zienswijzen ingediend. Deze worden op dit moment beoordeeld door de gemeente. Deze verwerkt de reacties in een Nota van Zienswijzen. Het bestemmingsplan wordt hierop eventueel aangepast. Vervolgens wordt het bestemmingsplan “Europastraat Centrum Deurne” voorgelegd aan het college, de commissie Wonen & Vastgoed en de gemeenteraad.
 
Bergopwaarts hoopt nog vóór de bouwvak 2016 te starten met de bouw van de eerste fase van het project.

Twee fases
Het project Europastraat bestaat uit twee fases. De eerste fase betreft het appartementengebouw aan de rotonde en het naastgelegen blok met beneden- en bovenwoningen. In het plan worden voornamelijk huurwoningen met twee slaapkamers gebouwd. Bewoners kunnen hun auto parkeren op de openbare parkeerplaatsen in de directe nabijheid van hun woning.
 
Rest ons namens alle medewerkers van Bergopwaarts u hele fijne feestdagen te wensen en dat 2016 een mooi jaar mag worden voor ons allemaal!

Woningbouwvereniging Bergopwaarts

<< Terug naar het overzicht

Opties

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Op het moment dat er nieuws is over project Europastaat, dan versturen wij een nieuwsbrief per e-mail. Wilt u deze nieuwsbrief ontvangen? Klik dan hier om uw gegevens aan ons door te geven.