Iedereen heeft een verhaal dat de moeite waard is. Ook iemand die op straat terecht is gekomen. Of tijdelijk hulp nodig heeft. Wij, SMO en Bergopwaarts, gaan samen een nieuwe plek bieden aan mensen met zo'n verhaal. We gaan Huize d’n Herd slopen en op dezelfde plek een nieuw thuis bouwen. Een gebouw dat past in de wijk en voldoet aan de eisen voor de opvang van dak- en thuislozen in deze tijd. 

Er komen appartementen en studio’s, gemeenschappelijke ruimtes en een nieuw passantenverblijf. De informatie op deze site werken we regelmatig bij, zodat u hier de laatste informatie vindt over het verloop van de nieuwbouw. 

Wat vindt u belangrijk?
Thuis is de plek waar u zich graag veilig en beschermd voelt. Een mooie en fijne wijk helpen daarbij. Wij vinden het belangrijk dat Huize d’n Herd ook echt een “thuis” wordt. Soms voor korte en soms voor langere tijd. En een plek waar ook u binnen kunt lopen voor een praatje of misschien een hapje (mee) eten als u dat wilt.

U bent onze buren. Daarom willen we graag met u in gesprek gaan. We zijn benieuwd naar uw ideeën over wonen in deze wijk. Wat is er nodig zodat u én de bewoners van de nieuwe opvanglocatie prettig kunnen wonen?

Samen bouwen aan een thuis in de wijk
Als buurtbewoner draagt u misschien bij aan ontwikkelingen in de buurt. Of neemt u wel eens het initiatief voor activiteiten in uw woonwijk. En heeft u contact met veel buurtbewoners. Wij betrekken u en uw buurtbewoners graag bij de ontwikkelingen rondom Huize d'n Herd.

Wilt u graag mee luisteren of mee praten over de plannen? Of kent u mensen in de buurt die dat interessant vinden? Neem contact met ons op. Om uw vragen, zorgen en ideeën over de vernieuwde Huize D’n Herd te delen en het samen nog mooier te maken.

Ook meedenken en meedoen? 

Wilt u meedoen, meedenken of uw ideeën delen over de nieuwbouw voor Huize d'n Herd? Neem dan contact op met Daisy Lucassen van SMO:

Telefoon: 06 - 53 10 75 45
Mail: d.lucassen@smo-helmond.nl