In twee fases worden 95 nieuwe woningen voor jong en oud gebouwd. De eerste fase betreft de 37 huurappartementen gelegen aan de rotonde (hoek Molenstraat/Europastraat) en het naastgelegen blok met 8 beneden- en 8 bovenwoningen (aan de Europastraat). In fase 2 worden 42 woningen gebouwd (36 huurappartementen en 6 koop patiowoningen).

Nieuws over project Europastraat

Lees hier het laatste nieuws over project Europastraat. Wilt u op de hoogte gehouden worden over dit project? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief over project Europastraat.

Sleutel.jpg

De eerste fase van de nieuwbouw aan de Europastraat is klaar. Op maandag 20 november 2017 zijn wij, samen met betrokkenen waaronder ook omwonenden en nieuwe huurders, feestelijk gestart met de oplevering van de eerste nieuwe huurwoningen aan de Europastraat in Deurne.

Lees verder
appartementen hoek europastraat molenlaan.jpg

Op de website van Bergopwaarts kunnen huurders praktische informatie lezen over hun nieuwe woning. Zij ontvangen eind november de sleutel van hun woning.

Woongebouw Europastraat
LMF_20171025_Europastraat_003.jpg
Nieuwe foto's van de bouw

09 november 2017

Er zijn weer foto's gemaakt op de bouwplaats. U kunt deze bekijken in het fotoalbum op deze website.

Bekijk de foto's
film-europastraat.jpg
Animatie Europastraat

11 juli 2017

Wilt u al een keer rondkijken bij de gebouwen die momenteel gebouwd worden aan de Europastraat? Klik dan verder om de animatie te bekijken.

Lees verder

Lees alle nieuwsberichten >>