In twee fases worden 95 nieuwe woningen voor jong en oud gebouwd. De eerste fase betreft de 37 huurappartementen gelegen aan de rotonde (hoek Molenstraat/Europastraat) en het naastgelegen blok met 8 beneden- en 8 bovenwoningen (aan de Europastraat). In fase 2 worden 42 woningen gebouwd (36 huurappartementen en 6 koop patiowoningen).

Nieuws over project Europastraat

Lees hier het laatste nieuws over project Europastraat. Wilt u op de hoogte gehouden worden over dit project? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief over project Europastraat.

Bouw juni 2017

Er zijn weer foto's gemaakt op de bouwplaats. U kunt deze bekijken in het fotoalbum op deze website.

Lees verder
appartementen-europatraat.jpg

We zijn gestart met het bouwen van de 36 huurappartementen fase 2. Als alles volgens planning verloopt, hopen wij in de zomer van 2018 de woningen gereed te hebben.

Lees verder
hoogste punt

Op dinsdag 18 april 2017 hebben wij de medewerkers van Bots Bouwgroep uit Deurne bedankt voor hun inzet tot nu toe bij het project Europastraat in Deurne. Het hoogste punt is bereikt!

Lees verder
appartementen hoek europastraat molenlaan.jpg

De verhuur van de woningen aan de Europastraat (fase 1) is soepel verlopen. Alle woningen zijn op dit moment verhuurd. Als alles volgens planning verloopt ontvangen de huurders eind oktober de sleutel van hun nieuwe woning.

Lees verder

Lees alle nieuwsberichten >>