Wij gaan beginnen met verbouwen!

Nieuwsbrief 1 - september 2017

Leegstaand kantoorpand Martinetstraat wordt verbouwd tot woongebouw
In oktober 2017 starten wij met de grondige verbouwing van het kantoorpand op de hoek van de Oude Martinetstraat en de Markt in Deurne, waar voorheen de bibliotheek en het bestuur van Bergopwaarts gevestigd waren. Het pand wordt omgebouwd tot een woongebouw met 22 sociale huurappartementen, waarvan drie maisonnettes. De ruimte aan de kant van de Markt, waar nu de VVV gevestigd is, blijft een commerciële ruimte. De VVV verhuist tijdelijk naar het gemeentehuis.

Appartementen

De appartementen worden circa 35 tot 90 m2 groot en zijn geschikt voor een- en tweepersoonshuishoudens, vooral voor starters zijn de appartementen interessant.
De huurprijzen liggen tussen circa € 410,- en € 595,- per maand (prijspeil 2017), exclusief servicekosten.

Woningaanbod

De huurwoningen komen begin 2018 in het woningaanbod van Bergopwaarts. Wij laten u dit tijdig weten via deze nieuwsbrief, op onze website en via Facebook en Twitter. Als alles volgens plan verloopt, kunnen de nieuwe bewoners halverwege 2018 hun intrek nemen in hun nieuwe appartement.

Vragen?

Heeft u vragen over het project? Neem dan contact op met de projectleider van Bergopwaarts Thijs Heuff via 0493-327325.
Heeft u vragen over het inschrijven als woningzoekende en het woningaanbod? Neem dan contact op met een van onze woonconsulenten Helmie Proenings en/of Wiljan Raijmakers via 0493-327380.