Appartementen Oude Martinetstraat Deurne

Wij herontwikkelen het gebouw aan de Oude Martinetstraat 1 in Deurne, waar voorheen de bibliotheek en het bestuur van Bergopwaarts gevestigd waren. Het kantoorgebouw vormen wij om tot 22 sociale huurappartementen, waarvan drie maisonnettes en een commerciële ruimte. De appartementen zijn circa 35 tot 90 m2 groot en geschikt voor één- en tweepersoonshuishoudens en dan met name voor starters.

Alle woningen zijn op dit moment verhuurd. 

Programma

22 sociale huurappartementen, waarvan drie maisonnettes en 1 commerciële ruimte.

Status

In oktober 2017 zijn wij gestart met de grondige verbouwing van het kantoorpand op de hoek van de Oude Martinetstraat en de Markt in Deurne, waar voorheen de bibliotheek en het bestuur van Bergopwaarts gevestigd waren. De ruimte aan de kant van de Markt, waar de VVV gevestigd was, blijft een commerciële ruimte. Begin april 2018 is hier ijssalon Italia gevestigd.

Wilt u op de hoogte gehouden worden over dit project?

U kunt uw e-mailadres aan ons doorgeven via het onderstaande formulier voor de nieuwsbrief Martinetstraat. Wij sturen u een e-mail op het moment dat er nieuws is over dit project.
Nieuws over project Martinetstraat

Lees hier het laatste nieuws over project Martinetstraat. Wilt u op de hoogte gehouden worden over dit project? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief over project Martinetstraat.

project martinetstraat.jpg
Herontwikkeling gebouw Martinetstraat, Deurne

12 mei 2017

Het gebouw aan de Oude Martinetstraat 1 in Deurne gaan wij herontwikkelen. Wij hebben plannen gemaakt om het gebouw om te vormen tot 22 sociale huurappartementen. De appartementen zijn geschikt voor één- en tweepersoonshuishoudens en dan met name voor starters.