Appartementen Oude Martinetstraat Deurne

Wij herontwikkelen het gebouw aan de Oude Martinetstraat 1 in Deurne, waar voorheen de bibliotheek en het bestuur van Bergopwaarts gevestigd waren. Het kantoorgebouw vormen wij om tot 22 sociale huurappartementen, waarvan drie maisonnettes en een commerciële ruimte. De appartementen zijn circa 35 tot 90 m2 groot en geschikt voor één- en tweepersoonshuishoudens en dan met name voor starters.

Woningaanbod

De huurwoningen komen 22 februari 2018 in het woningaanbod van Bergopwaarts. Als alles volgens plan verloopt, kunnen de nieuwe bewoners halverwege 2018 hun intrek nemen in hun nieuwe appartement.

Programma

22 sociale huurappartementen, waarvan drie maisonnettes en 1 commerciële ruimte.

Status

In oktober 2017 zijn wij gestart met de grondige verbouwing van het kantoorpand op de hoek van de Oude Martinetstraat en de Markt in Deurne, waar voorheen de bibliotheek en het bestuur van Bergopwaarts gevestigd waren. De ruimte aan de kant van de Markt, waar de VVV gevestigd was, blijft een commerciële ruimte. Hier komt ijssalon Italia, die sinds 1996 gevestigd is aan de Molenstraat in Deurne.

Wilt u op de hoogte gehouden worden over dit project?

U kunt uw e-mailadres aan ons doorgeven via het onderstaande formulier voor de nieuwsbrief Martinetstraat. Wij sturen u een e-mail op het moment dat er nieuws is over dit project.
Nieuws over project Martinetstraat

Lees hier het laatste nieuws over project Martinetstraat. Wilt u op de hoogte gehouden worden over dit project? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief over project Martinetstraat.

1604 model_SKP 20181101.jpg

De 22 appartementen, waaronder 3 maisonnettes, komen in de periode van 22 tot 26 februari 2018 in het woningaanbod van Bergopwaarts. Noteer deze datum alvast in uw agenda!

Lees meer in de nieuwsbrief
project martinetstraat.jpg
Herontwikkeling gebouw Martinetstraat, Deurne

12 mei 2017

Het gebouw aan de Oude Martinetstraat 1 in Deurne gaan wij herontwikkelen. Wij hebben plannen gemaakt om het gebouw om te vormen tot 22 sociale huurappartementen. De appartementen zijn geschikt voor één- en tweepersoonshuishoudens en dan met name voor starters.