Nieuwsbrief 5 - maart 2018

Alle appartementen Oude Martinetstraat verhuurd

De belangstelling voor de 22 appartementen aan de Oude Martinetstraat was groot. De verhuur is soepel verlopen. Alle appartementen zijn op dit moment verhuurd. De nieuwe huurders ontvangen naar verwachting in juni 2018 de sleutel van hun appartement.

Geen kandidaat?

Misschien hebben wij u helaas toch moeten teleurstellen. Op dit moment bouwen wij volop om in zo veel mogelijk behoefte te kunnen voorzien. Het eerstvolgende nieuwbouwproject in Deurne dat in ons woningaanbod komt is het project Zandbosweg.

Zandbosweg
Aan de Zandbosweg in Deurne komen elf huurappartementen en acht beneden- en acht bovenwoningen. Ze zijn bestemd voor een- of tweepersoonshuishoudens. Naar verwachting worden de woningen eind 2018 opgeleverd.

Woningaanbod
Het is nog niet bekend wanneer de huurappartementen Zandbosweg (Deurne) in het woningaanbod van Bergopwaarts komen en wat de voorwaarden voor woningtoewijzing gaan worden. Wij laten u dit tijdig weten via onze website, Facebook en Twitter. En ook via de nieuwsbrief van de Zandbosweg (u kunt zich hiervoor inschrijven via onze website).

Informatie
Meer informatie over de Zandbosweg vindt u op www.zandbosweg.nl

Heeft u vragen over het inschrijven als woningzoekende en het woningaanbod?

Neem dan contact op met één van onze woonadviseurs.Zij zijn op werkdagen bereikbaar via 0493-327380 of via e-mail Woonadviseurs@bow.nl.

Met vriendelijke groet,
Woningbouwvereniging Bergopwaarts

Opties