Nieuwsbrief 4 - maart 2018

Veel animo voor de appartementen aan de Oude Martinetstraat. Hoe nu verder?

Ruim 300 belangstellenden hebben gereageerd op de appartementen aan de Oude Martinetstraat in Deurne. In deze nieuwsbrief geven wij aan hoe de woningtoewijzing voor deze appartementen verder verloopt.

Proces woningtoewijzing

De loting voor de woningen heeft inmiddels plaatsgevonden. De eerste intakegesprekken vinden plaats op woensdag 7 maart 2018 tussen 17:00 en 20:00 uur. De tweede ronde intakegesprekken staat gepland voor woensdag 14 maart tussen 17:00 en 20:00 uur.
Gezien het grote aantal appartementen, kan het totale verhuurproces enkele weken in beslag nemen.

In het kort het proces
Wij hebben inmiddels telefonisch contact opgenomen met de eerste kandidaten. Bent u kandidaat, dan nodigen wij u uit voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek controleren wij de gegevens en maakt de kandidaat de keuze voor een appartement. Als een appartement niet kan worden toegewezen of niet wordt geaccepteerd, dan begint het proces weer van vooraf aan. Gezien het grote aantal appartementen, kan het dus even duren voordat ze allemaal zijn toegewezen.

Kandidaat bepalen

De datum van inschrijving en het tijdstip van reactie spelen in het lotingsysteem geen rol. De computer bepaalt volledig automatisch welke woningzoekende in aanmerking komt voor een appartement. Er wordt geen lotingslijst samengesteld.
 

Aanbieding

Als u heeft gereageerd op een woning aan de Oude Martinetstraat, dan kan het dus enkele weken duren voordat u gebeld wordt voor een afspraak.

Bent u kandidaat voor een appartement, dan nemen wij telefonisch contact met u op en nodigen u uit voor een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek:
  • maken we kennis met elkaar
  • lichten we de verdere procedure toe
  • controleren we aan de hand van uw persoonlijke gegevens die u bij zich heeft of we het appartement aan u kunnen aanbieden. Kijk voor welke gegevens dat zijn op onze website: spelregels woningtoewijzing
  • maakt u een keuze voor een appartement en geeft u aan of u het appartement wilt gaan huren.

Logischerwijs is de keuze beperkter wanneer de woningtoewijzing in volle gang is. Op de website www.martinetstraat.nl kunt u zien welke appartementen nog beschikbaar zijn. Dit overzicht actualiseren wij gedurende het verhuurproces.

Tip: bepaal van tevoren welke appartementen uw voorkeur hebben. Kijk op www.martinetstraat.nl voor meer informatie over de appartementen waaronder de plattegronden.

Rond mei 2018 hopen wij de appartementen gereed te hebben. 
 

Hebt u vragen over de verhuur van de woningen?

Kijk op www.martinetstraat.nl of neem contact op met een van onze woonadviseurs: zij zijn op werkdagen bereikbaar via 0493-327380 of via e-mail Woonadviseurs@bow.nl.

 

Met vriendelijke groet,
Woningbouwvereniging Bergopwaarts

Opties