Nieuwsbrief 2 - januari 2018

Vanaf 22 februari 2018 in het woningaanbod: 22 appartementen aan de Martinetstraat, Deurne!

De 22 appartementen, waaronder 3 maisonnettes, komen in de periode van 22 tot 26 februari 2018 in het woningaanbod van Bergopwaarts. Noteer deze datum alvast in uw agenda!

Appartementen

De appartementen zijn circa 35 tot 90 m2 groot en geschikt voor een- en tweepersoonshuishoudens. Kijk voor meer informatie en de plattegronden op www.martinetstraat.nl.

Huurprijzen

De huurprijzen zijn voor de drie kleinere appartementen € 417,- per maand (exclusief servicekosten). Voor de andere 19 appartementen zijn de huurprijzen € 597,- per maand (exclusief servicekosten).

Toewijzing

De appartementen wijzen wij toe aan een- en tweepersoonshuishoudens met een maximaal bruto jaarinkomen van € 36.798,-. Drie appartementen zijn bestemd voor jongeren tot 23 jaar. Deze drie appartementen worden toegewezen aan eenpersoonshuishoudens. De andere 19 appartementen zijn bestemd voor woningzoekenden vanaf 23 jaar (een- of tweepersoonshuishoudens).
Voor alle appartementen geldt een voorrang voor starters uit gemeente Deurne of Asten (woningzoekenden uit gemeente Deurne of Asten die voor het eerst zelfstandig gaan wonen).

Reageren

Bent u ingeschreven als woningzoekende reageer dan vanaf donderdag 22 februari 2018, 9:00 uur via inloggen.bergopwaarts.nl (let op: zonder www) op de woningen. Onder ‘huur aanbod’ vindt u de woningadvertenties. U kunt reageren tot maandag 26 februari 2018, 23:59 uur.
Tip: vraag alvast uw inkomensverklaring 2016 aan bij de Belastingdienst via telefoon 0800-0543 of met uw DigiD via Mijn Belastingdienst.

Let op: voorkom teleurstellingen. Belangrijk is dat de gegevens van uw inschrijving actueel zijn! Anders maakt u mogelijk geen kans op een woning. Controleer uw inschrijfgegevens via inloggen.bergopwaarts.nl (let op: zonder www) en klik op mijn portaal - mijn inschrijving. Let vooral op of uw geboortedatum, totaal aantal verhuizende personen en de huidige woonsituatie juist zijn ingevuld!

Heeft u samen met uw partner belangstelling voor deze appartementen en is één van u jonger dan 23 jaar? Neem dan contact op met één van onze woonadviseurs om samen uw inschrijving te controleren.
In mei 2018 hopen wij de appartementen gereed te hebben.

IJssalon Italia verhuist 100m naar oude ruimte VVV

De ruimte pal aan de Markt, waar voorheen de VVV gevestigd was, blijft een commerciële ruimte. Na de verbouwing opent hier IJssalon Italia haar nieuwe ijssalon. IJssalon Italia is sinds 1996 gevestigd aan de Molenstraat in Deurne.

Vragen?

Kijk op www.martinetstraat.nl voor meer informatie over de woningen, de plattegronden en de foto’s van de vorderingen van de bouw.

Heeft u specifieke vragen over het inschrijven als woningzoekende en het woningaanbod? Neem dan contact op met één van onze woonadviseurs: zij zijn op werkdagen bereikbaar via 0493-327380 of via e-mail Woonadviseurs@bow.nl.

Volg ons ook op Facebook en Twitter!

Wilt u ook als eerste het nieuws over project Martinetstraat ontvangen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.