Noteer 14 juni in uw agenda: Huurappartementen Het Klavier in woningaanbod Bergopwaarts

Nieuwsbrief 3 - mei 2018

De 22 sociale huurappartementen worden 14 juni 2018 geadverteerd in ons reguliere woningaanbod. U kunt als woningzoekende reageren van donderdag 14 juni 09:00 tot en met maandag 18 juni 23:59 uur via onze website: inloggen.bergopwaarts.nl.

Voorwaarden toewijzing
De appartementen worden toegewezen aan één of tweepersoonshuishouden vanaf 23 jaar met een maximaal bruto jaarinkomen van € 36.798,00 (prijspeil 2018). Inwoners uit Aarle-Rixtel hebben voorrang.

Inschrijven
U kunt reageren op het woningaanbod als u bij ons staat ingeschreven als woningzoekende. Staat u nog niet ingeschreven bij Bergopwaarts, dan kunt u dat eenvoudig regelen via onze website: inschrijven als woningzoekende.
Let op: dit is een algemene inschrijving als woningzoekende, om mee te loten voor een woning in Het Klavier reageert u op het woningaanbod in de periode van 14 juni tot en met 18 juni 2018.

Type woningen
In het appartementengebouw komen twee- en driekamerappartementen met huurprijzen vanaf € 597,00 per maand (exclusief servicekosten). Alle woningen worden voorzien van een balkon of dakterras en een eigen berging op de begane grond. Ze zijn geschikt voor jong en oud. De auto kan men parkeren op de nabijgelegen openbare parkeerplaatsen.

Plattegronden
Wilt u weten hoe de plattegrond van een appartement in het gebouw Het Klavier eruitziet? Kijk dan op de website: www.hureninhetklavier.nl onder tabje woningen. Van elk huurappartement is een plattegrond beschikbaar. 

Naar verwachting worden de woningen eind 2018 opgeleverd.

Hoogste punt
Er wordt hard gewerkt op de bouwplaats in het Klavier in Aarle-Rixtel. In juni bereikt het appartementengebouw het hoogste punt. Deze mijlpaal vieren we samen met de medewerkers van de bouw. 
Elke maand maakt onze fotograaf Liane Manders mooie foto’s van de vorderingen op de bouw. U kunt deze bekijken op de website www.hureninhetklavier.nl
 
Vragen
Hebt u nog vragen? Neem dan contact op met een van de woonadviseurs via telefoonnummer (0493) 327 380. Of stuur een e-mail naar: woonadviseurs@bow.nl.

Met vriendelijke groet,
Woningbouwvereniging Bergopwaarts