Huurappartementen Het Klavier

Woningbouwvereniging Bergopwaarts uit Deurne is samen met Adriaans Projectontwikkeling actief op de locatie Het Klavier aan de Molenstraat in Aarle-Rixtel. Veel bewoners hebben inmiddels hun intrek genomen in hun nieuwe koopwoning. Naast de grondgebonden koopwoningen waren in het plan Het Klavier 22 koopappartementen in een nog te realiseren appartementengebouw opgenomen. De belangstelling voor koopappartementen is echter zeer gering gebleken. In Aarle-Rixtel is er een grote behoefte aan betaalbare huurwoningen. In overleg met gemeente Laarbeek en het Dorpsplatform van Aarle-Rixtel heeft Bergopwaarts besloten om de 22 koopwoningen in het plan om te zetten naar 22 sociale huurwoningen die geschikt zijn voor jong en oud.

Aarle-Rixtel heeft behoefte aan dit soort woningen

Er is een uitgesproken behoefte aan betaalbare woningen en sociale huurwoningen om bijvoorbeeld jongeren een woonruimte te kunnen bieden. De mogelijkheden om in Aarle-Rixtel extra woningen te bouwen zijn zeer beperkt vanwege het ontbreken van bouwlocaties. Ook heeft onderzoek uitgewezen dat in de periode tot en met 2025 de gemeente Laarbeek behoefte heeft aan circa 170 extra sociale huurwoningen. Het plan om het appartementengebouw om te zetten in sociale huurwoningen zien wij dan ook als een kans om op korte termijn te voorzien in een behoefte in Aarle-Rixtel.

Nieuws over de huurwoningen in Het Klavier

Lees hier het laatste nieuws over project Het Klavier. 

app-met-punt-molenstraat.jpg

Alle 22 appartementen van Het Klavier in Aarle-Rixtel zijn op dit moment verhuurd.

Lees verder
app-met-punt-molenstraat.jpg

Veel woningzoekenden reageerden op de advertenties van Het Klavier. In deze nieuwsbrief geven wij aan hoe de woningtoewijzing voor deze appartementen verder verloopt.

Lees verder
app-met-punt-molenstraat.jpg

De 22 sociale huurappartementen adverteren wij 14 juni 2018 in ons reguliere woningaanbod. U kunt als woningzoekende reageren van donderdag 14 juni 09:00 tot en met maandag 18 juni 23:59 uur via onze website: inloggen.bergopwaarts.nl.

Lees verder
app-met-punt-molenstraat.jpg

Noteer 14 juni in uw agenda: Huurappartementen Het Klavier in woningaanbod Bergopwaarts. De plattegronden en voorwaarden voor woningtoewijzing zijn ook bekend.

Lees verder