Het Klavier: huurappartementen in het woningaanbod Bergopwaarts!

Nieuwsbrief 4 - Juni 2018

De 22 sociale huurappartementen adverteren wij 14 juni 2018 in ons reguliere woningaanbod. U kunt als woningzoekende reageren van donderdag 14 juni 09:00 tot en met maandag 18 juni 23:59 uur via onze website: inloggen.bergopwaarts.nl.

Type woningen
In het appartementengebouw komen twee- en driekamerappartementen (circa 55 tot 75 m2 groot) met huurprijzen van € 597,00 per maand (exclusief servicekosten). De servicekosten bedragen € 24,- voor appartementen op de begane grond of € 40,- per woning voor appartementen op de verdiepingen. 
Alle woningen krijgen een eigen berging op de begane grond. De auto kan men parkeren op de nabij gelegen openbare parkeerplaatsen.

Voorwaarden toewijzing gewijzigd
De voorwaarden voor woningtoewijzing zijn gewijzigd:

  • 14 appartementen wijzen wij toe aan één of tweepersoonshuishouden vanaf 23 jaar met een maximaal bruto jaarinkomen tot € 30.400,00. Inwoners uit Aarle-Rixtel hebben voorrang.
  • 8 appartementen wijzen wij toe aan één of tweepersoonshuishouden vanaf 23 jaar met een bruto jaarinkomen van minimaal € 30.400,00 en maximaal € 43.000,00. Inwoners uit Aarle-Rixtel hebben voorrang.

Inschrijven
U kunt reageren op het woningaanbod als u bij ons staat ingeschreven als woningzoekende. Staat u nog niet ingeschreven bij Bergopwaarts, dan kunt u dat eenvoudig regelen via onze website: inschrijven als woningzoekende.
Let op: dit is een algemene inschrijving als woningzoekende, om mee te loten voor een woning in Het Klavier reageert u op het woningaanbod in de periode van 14 juni tot en met 18 juni 2018.

Voor meer informatie over de woningen kijk op www.hureninhetklavier.nl.

Hoogste punt bereikt!
Het appartementengebouw Het Klavier in Aarle-Rixtel heeft het hoogste punt bereikt. Op maandag 11 juni zijn de medewerkers van de bouw door ons in het zonnetje gezet. Wij bedanken hen voor hun inzet tot nu toe!

Vragen
Hebt u nog vragen? Neem dan contact op met een van de woonadviseurs via telefoonnummer (0493) 327 380. Of stuur een e-mail naar: woonadviseurs@bow.nl.

Met vriendelijke groet,
Woningbouwvereniging Bergopwaarts