Nieuwsbrief 4 - Juli 2018

Hoogste punt bereikt huurwoningen Zandbosweg

Het hoogste punt bij de woningen aan de Zandbosweg in Deurne is bereikt. Op dinsdag 3 juli zijn de medewerkers van de bouw door ons in het zonnetje gezet. Wij bedanken hen voor hun inzet tot nu toe!

Elke maand maakt onze fotograaf Liane Manders mooie foto’s van de vorderingen op de bouw. U kunt deze bekijken op de website www.zandbosweg.nl.

Type woningen
Elf huurappartementen
De appartementen beschikken allen over twee slaapkamers met balkon en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig rondom het appartementengebouw. De huurprijs is € 597,00 (prijspeil 2018, exclusief servicekosten).

Acht beneden- en acht bovenwoningen
De beneden- en bovenwoningen zijn zowel woningen met één als met twee slaapkamer(s). Alle woningen krijgen een eigen berging en een eigen parkeerplaats. De huurprijs is € 597,00 (prijspeil 2018).

Plattegronden
Op de website van project Zandbosweg kunt u de plattegronden van de woningen bekijken. Klik hier om naar de plattegronden te gaan.

Planning
Naar verwachting worden de woningen eind 2018 opgeleverd. We verwachten dat de woningen in augustus of september worden aangeboden via het reguliere woningaanbod van Woningbouwvereniging Bergopwaarts. We laten u de datum van tevoren weten via deze nieuwsbrief.

Voorwaarden toewijzing
• 11 sociale huurappartementen worden toegewezen aan één of tweepersoonshuishouden vanaf 65 jaar met een maximaal bruto jaarinkomen van € 36.798,00 (prijspeil 2018). Bij deze appartementen geldt voorrang voor doorstromers*.
• 8 benedenwoningen worden toegewezen aan één of tweepersoonshuishouden vanaf 65 jaar met een maximaal bruto jaarinkomen van € 36.798,00 (prijspeil 2018).
• 8 bovenwoningen worden toegewezen aan één of tweepersoonshuishouden vanaf 23 jaar met een maximaal bruto jaarinkomen € 36.798,00 (prijspeil 2018). Bij deze appartementen geldt voorrang voor starters uit Deurne of Asten**.

* Doorstromer
Een doorstromer is een woningzoekende die een huurwoning van Bergopwaarts vrijmaakt.
Bent u een doorstromer? Controleer uw inschrijving en vul bij huidige woonsituatie “Huurwoning Bergopwaarts en woning komt vrij” in.

** Starter
U bent een starter uit de gemeente Deurne of Asten als u voor het eerst in een zelfstandige woning gaat wonen en u laat geen zelfstandige woning achter als u verhuist.
Bent u een starter? Controleer uw inschrijving en vul bij huidige woonsituatie “Inwonend en starter” in.
Lees meer over voorwaarden bij woningtoewijzing op onze website: https://www.bergopwaarts.nl/voorwaarden.

Vragen
Hebt u nog vragen? Neem contact op met één van onze woonadviseurs. Zij zijn op werkdagen bereikbaar via 0493-327380 of via e-mail woonadviseurs@bow.nl.

Volg ons ook op Facebook en Twitter!

Met vriendelijke groet,
Woningbouwvereniging Bergopwaarts