Nieuwsbrief 7  | Zandbosweg Deurne

Veel belangstelling voor nieuwbouwwoningen Zandbosweg

In deze nieuwsbrief geven wij aan hoe de woningtoewijzing voor deze woningen verder verloopt.

Proces toewijzing
Deze week vindt de loting voor de woningen plaats. Binnenkort nemen wij telefonisch contact op met de eerste kandidaten. De intakegesprekken vinden plaats in de weken daarna. Door het grote aantal woningen neemt het totale verhuurproces enkele weken in beslag.

In het kort het proces

Binnenkort nemen wij telefonisch contact op met de eerste kandidaten. Bent u kandidaat, dan nodigen wij u uit voor een intakegesprek. Wij streven er naar om alle intakegesprekken te houden in september. Tijdens het gesprek controleren wij uw gegevens en maakt u de keuze voor een woning. Indien u de woning niet accepteert, vindt opnieuw een loting plaats. Door het grote aantal woningen kan het dus even duren voordat alle kandidaten gebeld zijn.

Kandidaat bepalen
De datum van inschrijving en tijdstip van reactie spelen geen rol in het lotingsysteem. De computer bepaalt volledig automatisch wie in aanmerking komt voor de woning. Er wordt geen lotingslijst samengesteld.

Op inloggen.bergopwaarts.nl kunt u zien of de loting heeft plaatsgevonden. Kijk hiervoor bij ‘mijn inschrijving’. Onder aan de pagina staat ‘mijn reacties’. Daar ziet u het volgende:

  • Nog niet bekend -> De loting moet nog plaatsvinden
  • Voldoet niet aan de voorwaarde(n) -> Helaas voldoet uw inschrijving niet aan de voorwaarden die bij de advertentie vermeld staan. U maakt geen kans meer op de woning.
  • Loting -> U voldoet aan de voorwaarden en loot mee voor de woning.

Intakegesprek
Bent u kandidaat voor een woning, dan nemen wij telefonisch contact met u op en nodigen u uit voor een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek:

  • maken we kennis met elkaar
  • lichten we de verdere procedure toe
  • controleren we aan de hand van uw persoonlijke gegevens die u bij zich heeft of we de woning aan u kunnen aanbieden. Kijk voor welke gegevens wij controleren op onze website: spelregels woningtoewijzing
  • maakt u een keuze voor een woning en geeft u aan of u deze woning wilt gaan huren.

Logischerwijs is de keuze beperkter wanneer de woningtoewijzing in volle gang is. Op de website www.zandbosweg.nl ziet u welke woningen nog beschikbaar zijn. Dit overzicht actualiseren wij gedurende het verhuurproces.


Tip: bepaal van tevoren welke woningen uw voorkeur hebben. Kijk op www.zandbosweg.nl voor meer informatie over de woningen, waaronder de plattegronden.

Eind 2018 verwachten wij de woningen gereed te hebben.

Hebt u vragen over de verhuur van de woningen?
Kijk op www.zandbosweg.nl voor meer informatie over de woningen en de plattegronden. Of neem contact op met één van onze woonadviseurs. Zij zijn op werkdagen bereikbaar via 0493-327380 of via e-mail woonadviseurs@bow.nl.

Volg ons ook op Facebook en Twitter!

Met vriendelijke groet,
Woningbouwvereniging Bergopwaarts