Behandeling omgevingsvergunning in raadscommissie Omgeving

Bergopwaarts heeft in juli 2023 de omgevingsvergunning voor de bouw van 53 appartementen aan de Beukenstraat ingediend. De gemeenteraad moet hiervoor een ‘verklaring van geen bedenkingen’ afgeven. Voordat de gemeenteraad dit onderwerp bespreekt in de vergadering waar zij de besluiten nemen, wordt het eerst behandeld in de raadscommissie Omgeving. Deze vergadering vindt plaats op dinsdag 6 februari in het Huis voor de Samenleving.

De vergadering is ook rechtstreeks te zien of terug te kijken via deze link: Agenda Deurne - Raadscommissie Omgeving dinsdag 6 februari 2024 20:00 - 23:15 - iBabs RIS (bestuurlijkeinformatie.nl)

Op dinsdag 27 februari behandelt de gemeenteraad dit onderwerp in de vergadering waar zij de besluiten nemen. Als de gemeenteraad de ‘verklaring van geen bedenkingen’ afgeeft, legt de gemeente beide ontwerpbesluiten – het ontwerpbesluit omgevingsvergunning en dit ontwerpbesluit – gedurende 6 weken ter inzage. Iedereen heeft dan de mogelijkheid om zienswijzen over deze ontwerpbesluiten in te dienen.

De terinzagelegging wordt bekendgemaakt met een publicatie in het Gemeenteblad. Daarnaast wordt dit ook bekendgemaakt op de website van de gemeente en in het Weekblad voor Deurne.