Nieuws

Deurne_11 - Foto website.jpg

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor de bouw van het appartementencomplex in het Sint Jozefpark lag 6 weken ter inzage. Er zijn twee zienswijzen ingediend. De gemeente gaat deze beantwoorden en de omgevingsvergunning opnieuw voorleggen aan de gemeenteraad. Nadat de raad al dan niet een verklaring van geen bedenkingen heeft afgegeven, kan het college een definitief besluit nemen over de aanvraag omgevingsvergunning. Tegen dat besluit staat vervolgens beroep open bij de rechtbank.

Lees verder
Deurne_11 - Foto website.jpg

De gemeenteraad behandelde op dinsdag 27 februari jl. de bouw van het appartementengebouw Sint Jozefpark. De gemeenteraad heeft een (ontwerp)verklaring van geen bedenkingen afgegeven. Daarmee kan het college de omgevingsvergunning in ontwerp afgeven. Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning, waar de (ontwerp)verklaring van geen bedenkingen deel van uitmaakt, ligt vanaf vrijdag 15 maart voor een periode van zes weken ter inzage. Iedereen kan zienswijzen indienen tegen het ontwerpbesluit.

Lees verder
Deurne_11 - Foto website.jpg

Bergopwaarts heeft in juli 2023 de omgevingsvergunning voor de bouw van 53 appartementen aan de Beukenstraat ingediend. De gemeenteraad moet hiervoor een ‘verklaring van geen bedenkingen’ afgeven. Voordat de gemeenteraad dit onderwerp bespreekt in de vergadering waar zij de besluiten nemen, wordt het eerst behandeld in de raadscommissie Omgeving. Deze vergadering vindt plaats op dinsdag 6 februari in het Huis voor de Samenleving.

Lees verder
St Jozefpark situatie.JPG

Gemeente Deurne en woningbouwvereniging Bergopwaarts hebben de gronduitgifteovereenkomst getekend voor de grond voor de bouw van 53 appartementen aan de Beukenstraat in Deurne. In deze overeenkomst staan afspraken tussen de gemeente en Bergopwaarts, zoals de overdracht van de grond, de inrichting van openbare ruimte, het parkeren en het verhuren van de appartementen.

Lees verder
Inloopbijeenkomst Sint Jozefpark 13 december.png

Afgelopen zomer verzamelden we waardevolle input van omwonenden en betrokken partijen voor het ontwerp van de omgeving bij het realiseren van 53 appartementen in de Sint Jozefparochie, Deurne. Gisterenavond (13 december), tijdens een druk bezochte inloopbijeenkomst, presenteerden wij, samen met BAM Wonen en Gemeente Deurne, aan de omwonenden het voorlopig ontwerp van de omgeving.

Lees verder
St Jozefpark situatie.JPG

Tijdens de bijeenkomst afgelopen zomer met omwonenden en betrokken partijen, haalden we waardevolle input op voor het ontwerp van de omgeving bij het Sint Jozefpark, waarvoor hartelijk dank. De afgelopen maanden gingen we aan de slag met deze input.

Lees verder
DSC_0989.jpg

Op 18 juli tekenden wij met BAM Wonen de realisatieovereenkomst voor de bouw van 53 sociale huurappartementen aan het St. Jozefpark in Deurne. De appartementen maken onderdeel uit van WoonST, een initiatief van het Stedelijk Gebied Eindhoven (SGE) en dertien Zuidoost-Brabantse woningcorporatie om snel, duurzame en betaalbare woningen te realiseren voor huurders.

Lees verder
A_12 - Foto.jpg

Wij hebben plannen om in de wijk Sint Jozefparochie in Deurne, op de hoek van het Sint Jozefpark en de Beukenstraat, 53 sociale huurappartementen met 1 slaapkamer te bouwen. Voordat wij het plan concreet maken, informeren en raadplegen wij de betrokken partijen en omwonenden. Hun mening en inbreng is van belang om inzicht te krijgen in de behoeften en wensen over de omgeving van het Sint Jozefpark.

Lees verder
Foto Collage informatiebijeenkomst Sint Jozefpark.png

Samen met bouwbedrijf BAM Wonen hebben wij plannen om in de wijk Sint Jozefparochie in Deurne 53 sociale huurappartementen met 1 slaapkamer te bouwen. Op dinsdag 13 december lieten we de plannen zien aan de direct omwonenden.

Lees verder