Verzonden nieuwsbrieven

2036_200113_Kruisstraat_Deurne_Impressie_A01.jpg

Veel woningzoekenden reageerden op de advertenties van de nieuwe appartementen aan de Albert Schweitzerstraat. In deze nieuwsbrief geven wij aan hoe de toewijzing verloopt voor de 53 appartementen aan de Albert Schweitzerstraat in Deurne.

Lees verder
2036_200113_Kruisstraat_Deurne_Impressie_A01.jpg

Op het terrein van de oude gymzalen van de Sancta Maria huishoudschool in Deurne komen 53 nieuwe duurzame sociale huurappartementen. We verwachten dat de appartementen in maart 2021 gereed zijn. De appartementen hebben één of twee slaapkamers met een eigen berging. Parkeren kan men op de openbare parkeerplaatsen dicht bij de appartementengebouwen. Meer informatie over de appartementen (zoals huurprijs, plattegronden) vindt u op de website www.bergopwaarts.nl/kruisstraat.

Lees verder
LMF_20201007_Kruisstraat_8963_LR.jpg

Er wordt flink gewerkt aan de twee woongebouwen op het terrein van de oude gymzalen van de Sancta Maria huishoudschool in Deurne. De drie lagen, van elk woongebouw, zijn al duidelijk te zien. Neem eens een kijkje op de website www.bergopwaarts.nl/kruisstraat. Hier vindt u mooie foto’s van de vorderingen van de bouw.

Lees verder
DSC_0833.jpg

Het braakliggend terrein in Deurne waar voorheen de gymzalen van de voormalige huishoudschool Sancta Maria stonden – hoek Dunantweg, Flemingstraat – wordt eindelijk ingevuld. Er komen op deze plek twee bijna dezelfde gebouwen met in totaal 53 nieuwe energiezuinige sociale huurappartementen. Het plan is ontwikkeld door Groupcare. Bergopwaarts wordt eigenaar van de huurappartementen.

Lees verder