Dienstencentrum De Hoeksteen

De Hoeksteen is een kleinschalig dienstencentrum in de St. Jozefparochie in Deurne. De ruimtes in het gebouw zijn bestemd voor dienst- en zorgverlening (maatschappelijke doeleinden) zoals onderwijsdoeleinden, (sociaal) medische- , (sociaal) culturele- en levensbeschouwelijke doeleinden.

Er is een grote gemeenschappelijke entree met lift en trapopgang. Er zijn diverse (invaliden-)toiletten aanwezig en een pantry. De Hoeksteen is rechtstreeks verbonden met het achterliggende appartementengebouw waardoor bewoners binnendoor naar De Hoeksteen kunnen.

Aanbod diensten

In de Hoeksteen bevinden zich een uitdeelpost apotheek, een tandartsenpraktijk, een fysiotherapie praktijk, een acupuncturist, een kapsalon, een praktijk voor osteopathie, De Zorgboog met onder andere dagbesteding voor ouderen, de GGZ met diverse functies, een autisme begeleidingscentrum en een schoonheidsspecialiste/pedicure.

Verhuur ruimtes

Woningbouwvereniging Bergopwaarts is eigenaar van het gebouw. De ruimtes in het pand zijn verschillend van grootte. De huurprijs en servicekosten worden gebaseerd op het aantal  vierkante meters. In de servicekosten is onder ander het gas-, elektra- en waterverbruik en het schoonmaken (algemene ruimtes) begrepen. De servicekosten worden jaarlijks afgerekend op basis van de werkelijk gemaakte kosten.

Voor informatie over mogelijkheden tot huur van ruimte kunt u contact opnemen met Bergopwaarts via mail@bergopwaarts.nl of via telefoonnummer 0493-327300.