Nieuwsbrief 9, Europastraat Deurne, maart 2017

Alle woningen fase 1 Europastraat verhuurd

De verhuur van de woningen aan de Europastraat (fase 1) is soepel verlopen. Alle woningen zijn op dit moment verhuurd. Als alles volgens planning verloopt ontvangen de huurders eind oktober de sleutel van hun nieuwe woning.  

Geen kandidaat?
We hebben veel woningzoekenden blij gemaakt met een woning in deze nieuwbouw. Misschien bent u toch degene die we helaas hebben moeten teleurstellen. In mei 2017 starten wij met de bouw van fase twee; een woongebouw met 36 sociale huurappartementen. Wanneer deze woningen in het woningaanbod komen is nog niet bekend. Houdt u hiervoor onze website, Facebook en Twitter in de gaten. 

Daarnaast zijn er nieuwbouwontwikkelingen aan de Zandbosweg en Kruisstraat in Deurne. Kijk voor meer informatie op onze website www.bergopwaarts.nl

Dag van de bouw
Wilt u een keer een kijkje achter de schermen nemen bij het project de Europastraat? Dat kan op de landelijke ‘dag van de bouw’! Op zaterdag 20 mei bent u welkom op de Europastraat in Deurne tussen 11:00 – 15:00 uur. Kijk voor meer informatie over de ‘dag van de bouw’ op www.debouwmaakthet.nl/dagvandebouw

Hebt u vragen over de verhuur van de woningen?

Kijk op www.europastraat.nl of neem contact op met één van onze Woonconsulenten: Helmie Proenings of Wiljan Raijmakers. Zij zijn op werkdagen bereikbaar via 0493-327380 of via e-mail consulentenWonen@bow.nl.


Met vriendelijke groet,
Woningbouwvereniging Bergopwaarts

<< Terug naar het overzicht

Opties

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Op het moment dat er nieuws is over project Europastaat, dan versturen wij een nieuwsbrief per e-mail. Wilt u deze nieuwsbrief ontvangen? Klik dan hier om uw gegevens aan ons door te geven.