Dorpssteunpunt “De Gasterij” in Liessel

In het fraaie en zeer representatieve gebouw dorpssteunpunt “De Gasterij” in Liessel wordt een volledig ingerichte praktijkruimte van ca. 19 m2 aangeboden.

De volgende disciplines zijn momenteel in het dorpssteunpunt vertegenwoordigd: huisartsenpraktijk met apotheek, fysio- en manuele therapie, podotherapie, psychotherapie, logopedie, thuiszorg en intramurale zorg, topkamers voor tijdelijke opnames, consultatiebureau en (bloed-)prikdiensten door het Elkerliek ziekenhuis.

Tevens is er een zeer actieve vrijwilligersgroep die activiteiten organiseert in de ontmoetingsruimte. Deze ontmoetingsruimte is bedoeld voor alle inwoners van Liessel.

Bijzonderheden:

  • Het aandeel in de gemeenschappelijke ruimtes (keuken, gangen en toiletruimtes) bedraagt 9 m2. Het totale verhuurbare oppervlak bedraagt hiermee 28 m2;
  • De ruimte is voorzien van vinyl vloerbedekking, luxaflex, thermostaat en een systeemplafond met ingebouwde TL-verlichting;
  • De ruimte wordt   – indien gewenst – verhuurd inclusief het gehele meubilair te weten: elektrisch bedienbare behandeltafel, tafel met stoelen en twee lage kasten. Voor het gebruik voor het meubilair is de huurder geen extra kosten verschuldigd. Mocht huurder het huidige meubilair niet willen gebruiken, dan zorgt Bergopwaarts voor verwijdering daarvan.
  • Royale wachtruimte voor cliënten in de centrale hal.

De te huren ruimte is bij uitstek geschikt voor een zorggerelateerde functie, zoals een tandarts, mondhygiënist, diëtist, counseling, yoga etc.

Huurprijs € 225,01 exclusief BTW per maand.
Servicekosten € 68,32 exclusief BTW per maand.
Servicekosten zijn inclusief o.a. elektraverbruik, verwarming en koeling.

Beschikbaarheidsdatum: in overleg (per direct mogelijk).

Heeft u belangstelling in dit pand? Neem dan contact op met Bergopwaarts via mail@bergopwaarts.nl.