Thuishuis Deurne zoekt een nieuwe huisgenoot

Bent u alleenstaand, 55+ en wilt u op een leuke manier samenwonen met zes andere bewoners in het centrum van Deurne? Dan is “Thuishuis De Zevensprong” in Deurne wellicht iets voor u!

Hier wonen betekent samenleven met anderen. De bewoners van “Thuishuis De Zevensprong”  beschikken over een huis voor henzelf met eigen voorzieningen, maar hebben ook de beschikking over grote algemene ruimtes. Ook kunt u heerlijk buiten zitten op het terras in de tuin. Wilt u zich even terugtrekken of juist erop uit trekken met uw medebewoners? In “Thuishuis De Zevensprong” is de keuze aan u!

Thuishuis De Zevensprong

Thuishuis De Zevensprong ligt centraal in het centrum van Deurne. U bent zo in het winkelcentrum en alle denkbare voorzieningen zijn op loopafstand te vinden.

U betreedt uw wooneenheid via de ruime centrale corridor van Thuishuis De Zevensprong. Achter uw eigen voordeur heeft u de beschikking over een zelfstandige woonruimte. Deze is gelegen aan de levendige Molenstraat en is netjes afgewerkt met getexte wanden en een spuitwerk plafond. De woning beschikt over een ontvangstruimte met pantry en toegang tot de woon/slaapkamer en de douche met toilet.

De pantry is groot genoeg voor het bereiden van koffie, thee of een eenvoudige maaltijd. In de woon/slaapkamer is ruimte voor een bank, eettafel en een bed. De douche is bijzonder ruim en geheel betegeld in een lichte kleurstelling. 

Het samenleven met de andere zes bewoners doet u in de algemene ruimtes. Deze zijn bijzonder luxe ingericht en staan voor alle bewoners tot de beschikking. Zo is er een uitgebreide leefkeuken aanwezig voorzien van afwasmachine, koelkast, diepvries, combimagnetron en twee kookplaten met afzuigkap. De hobbyruimte grenst aan de eetkamer / leefkeuken en biedt voldoende ruimte om rustig, maar niet geheel afgezonderd, uw hobby uit te oefenen. Ook de woonkamer geeft hiertoe voldoende gelegenheid, maar natuurlijk kunt u ook gewoon televisie kijken of naar muziek luisteren: ook deze inrichting hoort bij Thuishuis De Zevensprong. Verder is er een ingerichte logeerkamer aanwezig die als ontmoetingsruimte voor ‘koffieochtenden’ wordt gebruikt. De was doet u in de aanwezige wasmachines en uw fiets plaats u eenvoudig in de grote bergingen waarvan er één grenst aan de wasruimte en één in de kelder is gesitueerd. De tuin biedt voldoende mogelijkheden om heerlijk te ontspannen.

Opmerkingen:

  • In de servicekosten zijn de voorschotten voor energieverbruik en gemeentelijke lasten opgenomen.
  • De toewijzing van deze eenheid vindt plaats in nauwe samenwerking tussen Stichting Thuishuis Deurne en Woningbouwvereniging Bergopwaarts.
  • Voor wonen in Thuishuis De Zevensprong is een ‘klik’ met de overige bewoners essentieel. Voor het tot een huurovereenkomst komt, wordt een kandidaat voorgesteld aan hen.

Reageren op dit woningaanbod?

U kunt reageren op de advertentie in het woningaanbod van Bergopwaarts via inloggen.bergopwaarts.nl of neem contact op met een van onze projectleiders wonen.

Reageren op dit woningaanbod?

U kunt reageren op de advertentie in het woningaanbod van Bergopwaarts via inloggen.bergopwaarts.nl of neem contact op met een van onze projectleiders wonen.